Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• thyeby

őstag

válasz Bubi #17444 üzenetére

"Kicsapózsinórral nem lenne egyszerűbb ?"

Nem tudom, nem próbáltam még. De szerintem annak nincs olyan szép éles kontúrja, ami segít pontosan vonal mellett (vagy rajta) maradni. Ahhoz a módszerhez meg a zsinór porozássak kellene bíbelődni - szerintem egy kutya.
    Igen, a kezdetekkor az volt az eredeti elképzelésem, hogy készítek egyhosszú kalodát a szalagfűrészhet vezetőrendszerrel, de mert eladtam a szalagfűrészt, az újat még nem vettem meg, gyorsan széleznem kellett egy megrendelés miatt. Nem volt kéznél, csak körfűrész, megcsináltam azon. És rájöttem, hogy körfűrésszel gyorsabb is, és szebb is.
    A mezei körfűrészeket felszerelik visszarugó burkolattal. A jobbakon ez nagyon finoman jár. Inkább csak szokatlan az Neked, mert tényleg amorf - nem tudja az ember szép stabilan sehova letenni. (Egyiket-másikat nem is szabad addig, amíg pörög.)
    Egyébként tavaly kétszer is belebotlottam 60-70 körül keveset használt Festo merülőfűrészbe a hirdetések között.

No, ezen még lesz gondolkodnivalóm. Azt hiszem kivárok. Néhány hét múlva széleznem kell, addig nem akarom elkapkodni a döntést, utána meg mélyebbre ások ezirányban, ha az időm engedi.

Nagyon köszönöm a figyelmességedet!

Új hozzászólás Aktív témák