- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Én csak a co2-vel dúsitottat szeretem.
Az legalább hűsít is.
Tipust nem irok, általában az olcsóbbakat választom, nem fedeztem fel különbséget a drágábbak és az olcsóbbak közt. Na jó, a Naturaquanak még a szénsavasa sem túl szénsavas. Meg a másfél literes tescos nagyon rossz, a kétliteres viszont finom.
A szénsavmentes ásványvizeseken viszont csak röhögök. Ugyanaz mint a csapviz. Egyedül ott van értelme, ahol tényleg nagyon rossz a víz, viszont nem szereted a a szénsvasat.
Egyrészt a miskolci csapviz nagyon vízköves, másrészt meg a híradóban a múltkor a csapból férgek másztak ki, harmadrészt ugye volt itt Miskolcon ivóvizes járvány, hát kösz, igya aki akarja, de engem ne nézzen sznob parasztnak azért, mert rászánok egy kis pénzt az italra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest