Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjy08
tag
válasz
donat_sz
üzenetére
Le is kapcsoltam egyből, csak addig engedélyeztem, amíg kipróbáltam.
Viszont még mindig nem értem, hogy ha én nem akarom használni kintről a NAS szolgáltatásait, akkor nem nyitogatom ki a portokat sem. Ettől függetlenül, belső hálózatból el kellene tudnom érni, nem? Mint ahogy működik a qbittorrent is. Azt pl. elérem gond nélkül a 18181-es porton keresztül. Ebből kiindulva nem értem, hogy a transmissiont miért nem érem el.
Azért van kettő router, mert egy tömblakásban lakunk. Az épületnek van saját netkapcsolata, telekomos routerrel. Én pedig beraktam egy synology routert a lakásunkba, saját alhálózattal, ami WAN porton kap ip-t a telekom routertől. Röviden ennyi. -
donat_sz
senior tag
válasz
donat_sz
üzenetére
valami oknál fogva kiesett egy RPi3B+ itthon (pingre reagál, de ssh-n már nem érem el..)
viszont ezen futott a Unifi Controller és a PiHole. Első élmény ugye az volt, hogy elment az internet hozzáférés, mert minden DNS lekérés ezen keresztül ment át, hát nem örültem.
Hibafelderítés után viszont gyors megoldásként indítottam két docker konténert (a Unifi Controllernek és a PiHole helyett kipróbálva az AdGuardot). A lényeg hogy úgy tűnik, hogy a portainer/docker disztri amivel korábban voltak nehézségeim, fejlődtek! Most könnyen és hiba nélkül indult teljes funkcióban minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- RAM topik
- Apple Watch
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Gawamatsu