Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
-
LOGOUT.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Adott egy jópár éves AC57U router. Az elmúlt fél évben a net random (5-60 percenként, össze vissza) belassul, a torrent sebessége beesik, weblap nem töltődik be csak fél perc után, mintha minimálisra csökkenne a sebesség mindenhol, aztán visszajönne, stb.
Amit próbáltam többször vagy volt azóta:
- win 11 reinstall
- lan driver variálás
- modem reset
- router reset
- kábelek cseréje
- másik vírusirtó
- másik böngésző
- különféle böngésző beállítások
- fix / nem fix ipVoda 500-as net van régebbi fehér modemmel. Most próbálom, hogy a router nincs a láncban, közvetlenül a modem adja a netet a gépnek, és meglepve tapasztalom, hogy most minden rendben egy ideje...
Okozhat router ilyen problémát, cseréljem esetleg pl egy AX1800U-ra, megoldhatja?
-
szabeska
addikt
válasz
Dragon3000 #570 üzenetére
Jó lett, ahogy mondták, este 8-kor frissített is
Bár a PS portjait zártnak jelzi a gépen a teszt, de nem lényeg, mert megszűntek a lagok.
-
szabeska
addikt
válasz
Dragon3000 #567 üzenetére
Persze
Közben eresztettem még egy telefont, a kolléganő elfelejtette mondani, hogy 8 órakor lesz rendszerfrissítés, akkor aktiválódik a dolog, nem pedig az sms érkezésekor...
köszi mindenkinek!
-
szabeska
addikt
válasz
Gubek-Einste #564 üzenetére
Khm, jött is az sms, hogy átállították, de mindent újraindítgatva sem történt változás
-
szabeska
addikt
válasz
Gubek-Einste #564 üzenetére
Köszönöm!
Már beszéltem is velük, csinálják
Elképzelhető egyébként, hogy emiatt rosszalkodik a net, vagy hogy hipp hopp átállítják a dolgokat, szó nélkül, és ez lesz a következménye? Még egy utolsó dolog: a port forwardnál elég ezt a 4 dolgot megadnom?
-
szabeska
addikt
válasz
Gubek-Einste #562 üzenetére
Router:
WAN IP: 100.67.184.80
Tesztoldal:
Your IP Address
92.249.232.20Nem egyezik.
-
szabeska
addikt
válasz
Gubek-Einste #560 üzenetére
Szolgáltatásnév: torrent
Port tartomány: 64472
Helyi IP: 192.168.1.230
Protokoll: BothMást nem töltöttem ki. Hozzáadás majd restart is volt.
DHCP szervernél természetesen megadtam a fix ip-t.
qBittorrent nem fut közben.
Portchecker.co-val nézem.A publikus ip cím nem tudom mit jelent
Egyébként azért próbálgatom, mert pár napja szenved a digis gigás netünk itthon, nem lehet normálisan online játszani, network errorok és magas pingek hibaüzeneteinek tömkelege mindenhol. Rouert már reseteltem, beállítgattam így-úgy, 2 hónapig jó volt minden, pár napja nem, és gőzöm sincs, mi a fene lehet. Speedtest persze hasít, mint a veszedelem... Szóval a PS-nek is nyitnék portokat, bár ez csak az én gondomat oldaná meg (esetleg), a többiekét nem.
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Hogy a fenébe kell portot nyitni asus routeren (ac57u)?
Hiába nézek neten infókat és hiába írom be az adatokat a routeren, ahogyan azt tettem anno tp-link-en is, a port zárva marad, legalábbis netes checker-ek ezt mondják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone Xs 64 GB
- Samsung Galaxy A52
- ASUS ROG Swift Pro PG248QP - 540Hz / 0.2ms / G-Sync, ULMB 2 / HDR 400 / 125% sRGB - Gari: 2026.11.28
- Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook (Ryzen 5 7535HS 6/12, 16GB/512GB, 14.5" 2,5K, Radeon 660M) eladó
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (080)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB GDDR6 GDDR6 SilentiumPC 850W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest