Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
A korábbi build-emmel nem volt ilyen gond, de tegnap build-eltem egy újat és nem indult el a wifi. Egyelőre elindítottam kézzel, de gondolom annyi van, hogy hamarabb akarja indítani, mint a hardware inicializálódna. Majd ránézek.
Addig is a Rendszer->Rendszerindítás (System->Startup) oldalon a Helyi indítóscript (local startup) fülön azexit 0
sor elé írd be:
wifi up
Ha még nem lenne jó, akkor lehet elé tenni egy
sleep 10
parancsot. A 10 az 10 másodpercet fog jelenteni, ezzel lehet még játszani.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
félisten
Nem törvényszerű az .ovpn fájl legyártása, a Tomato sem készít ilyen -- de nem is igazán fontos. Az .ovpn fájl ugyanis semmi más, mint a szükséges tanúsítványok és kulcsok összefűzése egy fájlba, amiből a konfigurálandó kliens egy kattintásra kiolvassa a szükséges adatokat. Ezért aztán .ovpn fájl hiányában csak annyival rosszabb a helyzet, hogy nem egy kattintásra történik mindez, hanem egyesével kell adagolni ezeket az egyesével elkészített állományokat.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
vargalex
félisten
Ahogy írtam, a wifi indulásra már küldtek be patch-et, de ahogy láthatod, még nincs jóváhagyva. Mindössze 1 sort kell törölni az mt76 Makefile-jából. Én már úgy készítettem a legutóbbi build-emet, abban ismét indul rendesen a wifi.
A kernel problémák teljesen normálisak egy snapshot rendszer telepítésekor. Ugyanis te telepíted valamikor a rendszert, majd x nappal később fel akarsz rakni egy csomagot, akkor a repo-ban az már egy másik kernelre épül, nem arra, ami nálad telepített. Szóval, snapshot verziónál egyetlen dolgot kell betartani: az összes szükséges (minimálisan kernel) modult azonnal telepíteni is kell.
Miért rántaná magával az OpenVPN a rendszert?Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest