- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsör
csendes újonc
Szerintem valami nem okés az openwrt oldalról származóval. Eddig az Alex félénél láttam egyáltalán normálisan müködni wifit ez(az én esetemre igaz csak másnál lehet megy). Sem a tp link C7-nél sem az asus ac85 nem ment a kliens oldali AC9560-al. Mind kettő gyárival megy. Tp Link ddwrt-vel is tökéletes. Egyébként az örömöm csak erre vonatkozik hogy egyáltalán láttam normálisan menni a wifit openwrt-én. Mert amiért az egészet terveztem pl. Asus esetében legyen USB LTE, load balanced, stb. az Alex félével nem megy (korábbi kernel verzió miatt) valójában visszarakom az asusra a gyárit és ott vagyok ahova most jutottam
TP Link esetében sem lett meg a várt többlet openwrt-n sőt használhatatlan így azon maradt a ddwrt
-
gyépés
aktív tag
Köszi a segítséget. Igazából visszavittem a routert. Egyszerűen nem akartam több energiát beletenni. Nem győzött meg a teljesítménye, bele kellett volna másznom az openwrt mélylélektanába, hogy normálisabb torrent legyen rajta, de instabil volt kicsit az egész. A gyári firmware stabilabb volt valamivel, csak úgy voltam vele inkább veszek majd később, vagy kicsivel drágábban mást, amivel nem ilyen kompromisszumos, küzdelmes a dolog. Még egyszer köszi szépen.
-
vargalex
félisten
1. A factory image-t kell használni, szerintem az SSH módszer egyszerűbb és barátságosabb, mint a tftp
2. tftp-n is lehet (vagy firmware restoration tool-al), de akár ssh-n is vissza lehet írni az asus firmware-t (elvileg), mert nem tartalmaz bootloader-t.
De az u-boot működése miatt akár azt is meg lehet tenni, hogy egyszerűen bármit beírsz a kernel, vagy ubi partícióba, hiszen akkor a következő induláskor checksum error-os lesz az u-boot szerint, így a firmware2 partíció tartalmával felülírja azt. -
Kami11
őstag
Szerintem nem, valószínűbb, hogy az első telepítés alkalmával a asus_rt-ac85p-squashfs-factory.bin kell.
A második kérdésre én is kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest