Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Május

tag

Sziasztok,

Korábban írtam port nyitás IPTV és qbittorrent feltöltési problémák miatt.

A portnyitás az már jó (https://www.canyouseeme.org/ leellenőrrizve), a feltőltés azóta sem változott :( . Max 200 300 kbit/sec el tölt fel és 2-3 emberhez csatlakozik.
    A routerben is van egy vinyó csatlakoztatva. a Download masterrel is a feltöltés max 40 kbit/sec
    Kipróbáltam Utorrentel is és ott jó volt a feltöltés.
    Egy csomó portot kipróbáltam már. A sima alapot ami benne van a kliensben, az 53306-ot a 63200 at, most jelenleg 65534 porton vagyok de itt sincs semmi változás.
    A kliensben minden úgy van beállítva ahogy az ncore oldalon található leírásban szerepel.

A másik ami most érdekes számomra.
    1000/1000 es Telekom netem van és egy Asus RT AX 58u routerem.
    Át lett állítva a telekomos routeren hogy PPPoE engedélyezve, ezáltal csak modemként funkcionál. A saját routeremen (Asus) pedig engedélyezve van a Wan kapcsolatoknál a PPPoE és a felhasználónév és jelszó is meg van adva valamint a Muticast funkció is be van állítva.
    Egy darabig tökéletesen működik minden ( kivéve feltöltés)
    Aztán az IPTv ami ugyan csak a saját Asus routeremen keresztül megy, megáll, befagy de már nem is indul újra. Csak úgy tudtam megoldani hogy ha visszaállítom a Telekomos routert modem funkcióból router funkcióba.
    Van olyan mód amivel meg lehetne oldani hogy a saját routerem is rendesen kezelje az IPTV-t úgy hogy PPPoE fukncióban van?
    A telekomosok persze nem garantálják a TV múködését így hogy a saját eszközöm az elsődleges nem pedig az övéké....

Van jelentősége vagy érdemes azt hogy a saját router kezeljen mindent?

Új hozzászólás Aktív témák