Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Sziasztok ! Nekem olyan problémám volna hogy van nekem 2x2giga ocz reaper ramom 1066mhz-sek de viszont csak 2x1 megy 2x2 be sehogy se megy se single se dualba sehogyse lefagy gép . kék halál , monitor nem kapcsol be játékba pixelek stb.
Amúgy asus p5q pro alaplapom van szóval erre van valami megoldás? -
nepszter1
addikt
Hogyan tudom a 2. hálózati kártyát bekapcsolni ? a biosba lehet valahol de semmi ilyet nem találok .
-
nepszter1
addikt
Hugom bekapcsolta a gépemet és valamit csinált vele mert az egész bios elment és igy nete sincs valami ötlet nincs ?
-
nepszter1
addikt
Tényleg itt beszéltetek a ramokról hogy nem megy 1066on felül , esetleg egy majd bios frisítés segiteni fog rajta ? vagy kizárt dolog ?
-
nepszter1
addikt
Üdv.
van ugye a pro alaplomon PCI CSATOLÓ: 2 db és az 1. müködik a 2. nem ? mi a megoldás én valami bios megoldásra gondolnék . köszönöm -
nepszter1
addikt
Játék közbe el szokott menni a hangkártyám ilyenkor mit tehetnék ?:S
-
nepszter1
addikt
nos lenne egy kérdésem a biosba van olyan hogy preformance mode és még 2 van mi a külömbség köztük ?
-
nepszter1
addikt
P5Q PRO Memory QVL ez mi lenne ? a hivatalos oldalon találtam p5q pro
-
nepszter1
addikt
van valami tesztporgaram amivel letesztelhetném az alaplapomat ? mind pl memtest
-
nepszter1
addikt
Valaki nekem elmagyarázná mit is jelent ez az express gate ?
-
nepszter1
addikt
Üdv!Engem senki se tájékoztatto hogy ebbe az alaplap ba P5Q PRO ! ba van ilyen linuxos marhaság a szerelőtől tudom meg mind1 . ÉS azt kérdezem hogy hol lehet átálítani mert ha elszál a alaplap vagy akármi . Akkor visza tudjam állítani . Köszi
-
nepszter1
addikt
ASUS P5Q PRO alaplapom van és szeretném megkérdezni hogy 2db OLYAN csatlakozó van ahova megy a Hálózati kártya az elsőbe müködik a másodikba nem , és gondolom integrálnaom kéne vagy valami vagy a biosba átirni valamit lécci help valaki
-
nepszter1
addikt
ASUS P5Q PRO alaplapom van és szeretném megkérdezni hogy 2db OLYAN csatlakozó van ahova megy a Hálózati kártya az elsőbe müködik a másodikba nem , és gondolom integrálnaom kéne vagy valami vagy a biosba átirni valamit lécci help valaki
-
nepszter1
addikt
-
nepszter1
addikt
asus p5q pro alaplapom van és tuningolok :
h fsb strap részt mire kell beállítani
meg a többi fesznek mit kellene beállítani a ramon meg a cpu-n kivül
vagy haggyam auton? -
nepszter1
addikt
akinek asus p5q pro alaplapja van
OCZ 1066 MHZ-S ramal irjon , köszönöm privit#1419: ez igy igaz
de mennie kellene 4 gigával a 32bites vista stabilabb stb mint a 64 több program van 32 hoz már meg jobb
-
nepszter1
addikt
valaki nem tud magyar nyelvű utmutatót hogyan kell a bios-t frisiteni ? ( asus p5q pro )
-
nepszter1
addikt
az lehetséges hogy az asus p5q pro nem szereti az ocz ramot ? mert öszesen van 4 giga 2x2
de ha 4giga van benne a gépbe ha duálba ha singlbe megy akkor egyszerüen lefagy a gép mindig játékoknál progiknál kikapcsol a monitor + kékhalálde ha 2giga van benne tökéletesen müködik hogy van ez ?
-
nepszter1
addikt
valaki elküldené a a fesz beálításokat ? mert arra gyanakszok
-
nepszter1
addikt
akinek asus p5q pro alaplapja van irjon egy privátot köszi
-
nepszter1
addikt
szoval asus p5q pro alaplapom van 4 giga ocz 1066 mhz-s
azt mondják a feszt vegyem fel mert a montiro kikapcsol meg be kapcsolhogy lehet ezt megvalósítani vagy ? valami más a baj ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest