Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Larry303 #2223 üzenetére
Hát én is azon akadtam ki, hogy tesztek alatt, hogy tudjam, mire képes a vas, tuningoltam lapot és VGA-t is, aztán jó ideje alapon ment minden. Erre meghal a VGA-m.
Az tény, hogy sokan téves következtetést vonnak le egy hibából, a te kezed között meg több konfig fordul meg azért mostanában, mint nálam. De Sapphire karik azért tényleg sokan halódnak manapság 2900-asok és 3870-ek, de 4870-ek is, miközben sok csak egyszeri user-nél, alapon ment. Szóval nem túl biztonságos manapság Sapphire csúcskártyát venni, ha tudok fejlesztéssel cserélni, én is inkább ASUS-ra "vetemednék", állítólag EPU-6 ezen is tud 30%-ot spórolni, ami a 4870-et ismerve nem kis megtakarítás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 1 / 2
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- 27% számlával! MSI Z790 Gaming Plus Wifi DDR5 Alaplap
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- 2x8Gb SK Hynix 2400 Mhz DDR4 notebook RAM eladó
- 2db Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest