Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
katt777 #2221 üzenetére
ezt inkább nem kommentelem mert leverné abiztosítékot
ne értsd félre meghalhat egy vga a laptól, de nem azért mert az asus vagy gigabyte vagy vargáné vagy akármi...olvastam szlobi postját a topicban és ott vmelyik féleszű vonta le ezt a rossz következtetést...az én tapasztalatom szerint elsősorban rossz hűtéstől, túlhúzott vramoktól, bios buherálsától esetleg gyenge táptól haltak vga karik...az, hogy egy lap vga gyilkos legyen...hát nem sok az esélye naNEM USER ERRORRÓL BESZÉLEK!!!! mert felhuzhatom 150Mhzre a pci frekit ozt jöhetek szidini a lapot ho millen szar me szétbaszta...
és igen...sok embernek van asus ati párosa...jómagam is asus lapban hajtok saphhire vgat...sőőt utóbbi 10évben csak asus lapom volt és egy vgam nem döglött meg..pedig a 8500 óta volt pár....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest