Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3802) Anthony28 válasza bigdigit (#3798) üzenetére


Anthony28
őstag

Vista 64 mi? Használd egészséggel! :F Tökéletesen kiforrott bazi gyors OP rendszer játékok alá. :F Probléma vele?Semmi! :( :(
Ha esetleg nem akar Vista-t használni? De már megint reagálok erre a xarra pedig nem kellene. :U Először is.Felmerült egy kérdés.Erre válaszoltam is ami legjobb tudásom szerint, ill.amit tapasztalatból tudtam tanácsolni.A tuning is benne volt.Miszerint a 4x1gb-ot nem fogja tudni húzni úgy mint a 2x1gb. Vinyókereplés? Lehet bele kellene kukkantanod a gépedbe, de ha ez nem megy akkor egy szám tech. tanfolyamot elvégezned, vagy szervízbe vinned :B :B , mert bár lehet furcsállod de nekem 2x1gb rammal csöndbe vannak a vinyók.Mind XP és Vista 64bit alatt is egyaránt.
Szóval a jó isten mentsen attól hogy te adj jótanácsot itt a P5K topic-ban bárkinek is, ezzel a véleményeddel miszerint a vinyókereplés azon múlik hogy 2x1gb vagy 4x1gb.Muhahaha. :DDD Persze ezen elvitatkoznék melyik játéknál veszitek észre a 2gb ill a 4gb közötti különbséget mert 2gb memóval úgy Stalker-ezek 1680x1050 minden full fullon hogy közbe 3db disc-on-the-fly fut a háttérben ami legjobban terheli a memókat, persze a Stalker meg se riccen! Persze nem veled akarok eszmecserét folytatni kéken síró emberke. ;) Hanem a többi értelmes fórumtársammal. :K Azt sem szabad elfelejteni ha igényesebb memóriákat szeretne a 4x1gb-al belecsúszhat a 70-80k környékébe, ami azért nem kevés. :U Persze ez is pénztárca függő.

Uzmany
Mindenképp kezdetnek vennék 2x1gb-ot geil ultra,Corsair Dominator,kingston,Crucial Ballistix..stb márkásabb ramot, majd ha kevésnek érzed még mindig tudsz hozzá venni 2x1gb-ot. ;)

[ Szerkesztve ]

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.