Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadani
tag
válasz szacsee #4450 üzenetére
totál lego első saját gép építésnek sztem ez elég merész jah egy kérdés lehet hogy tök hülyeség ez van egyébként és meg egy szóval a dvd író audió kábele annak micsoda a neve és hová kössem mert az nincs mellékelve az íróhoz se a laphoz vagy vak vagyok a másik van egy com1 csatlakozó ami fordítotja a tűs usb csatlakozónak úgyan úgy 9 tű az kivel van?
janissary
-
őstag
Hali!
Próbálgatta már vki a 1803-as BIOS-t?
-
őstag
Hellotok!
Mennyire számít egészségesnek, ha húzás mellett 48°C-os a chipsetem (mennyi lenne az ideális)?
-
Mr.Grincs
veterán
Igaz jobb előre látni meg gondolkodni. De ennél a lapnál még szerintem nagyon gyerekcipőben jár a tudomány ddr3 szinten. Nekem is ajánlották a P5KC-t de nem vitt rá a lelkiismeret, hogy megvegyem. De én nem beszéllek le róla. Nem sokkal drgább.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
pyo
csendes tag
SZtem semennyire. Volt egy P5b-m, az húzás nélkül volt 50°C.
Mekkora a házad, milyenek benne a szelek, mennyire van meghúzva, mennyi + feszt adsz neki stb. Ezek mind befolyásolják (-hatják). Nekem egy bazi chiefben, 12' házventivel alapfeszen -400fsb-vel- 31°C. (és tudtommal ez az alaplap melege, nem chippé, azt csak kézzel tudod kimérni-nekem is mondták, amikor bepara )(x+a)^n=∑_(k=0)^n=n¦k) x^k a^(n-k)
-
őstag
Most egy e2140 van benne alapfeszen 370-es FSB-vel 930on mennek a ramok 4-4-4-12 2,2V.
NB fesz auto módban van. Viszont 375-ön már Orthos tesztnél pár perc után újraindulgat a gép. Pedig most beraktam egy 9es ventit, h egy kicsit keringesse a levegőt. így 34°C körül mozog terheletlenül. -
McCartman
őstag
sziasztok!
Asus P5Kc alaplapom van, miért nem tudok SATA csatolofelületü DVD rom rol bootolni (XP-t telepiteni)?
a BIOS ban felimeri, látja, a boot menüben kiválasztom elsödleges boot meghajtónak a dvd-romot,.. mégis azt irja ki hogy menjek a biosba és válasszam ki...
IDE csatolos cd-romrol (ha azt választom ki a biosban) tudok bootolni , telepitést inditani..
mit kell(ene) még állitanom a biosban hogy tudjak SATA-ról is telepitést inditani..?Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Kecuhun
senior tag
Következő a problémám: Asus P5KC alaplapom van és az utóbbi pár napban rájött, hogy amikor torrentet töltök le ill. fel kékhalállal újraindul a gép. Ez miért lehet? Vmi ötlet?
-
sqaddy
tag
Sziasztok!
Megcsináltam a pencil modot a lapomon és nagyon jól működik
Előtte: Bios 1,35 alapon 1,32 terhelve 1,296
Most : Bios 1,35 alapon 1,336 terhelve 1,336Köszönet érte...
''Always look on the bright side of life''
-
Frisi
tag
Hali mindenkinek!
Szeretnék egy P5KC-lapot beszerezni,a gondolat a ddr3 ramok miatt fogott meg.
Egyenlőre két db 1gigás kingmax 1066-os lenne benne.Érdemes -e emiatt ezt a lapot választani,a későbbi ddr3 csere esetén.
Az ár kb 26000ft ha esetleg jobbat tudtok tanácsolni kb 30.000 pénzért akkor a tanácsokat nagyon megköszönném!
Kicsit sok lap van ebben a kategóriában és nem tom mi lenne a jó?
Amire kellene: játék,internet.Előre is köszi!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=frisi
-
Anubis_9
őstag
Céges ASUS P5KC (BIOS 0701) alaplapom beállításai a következők:
[link]
[link]
[link]
E6750-es CPU-t használok, 2x1GB 800-as GEIL ULTRA-val.Otthon E6400-esem van ASUS P5B-E-vel és 2x1GB 800-as Kingmax-szal.
Mindkét gép 400-as FSB-n jár 8x-os szorzóal. Tehát 3200 Mhz mindkettő órajele.
Miért van az, hogy azonos verziószámú Everest-tel (ver. 4.20.1180) mérve, a P5B-E-s gyorsabb, jobban pörög? Mit lehetne még finomra hangolni a P5KC-snél?
P5KC értékei:
Memória olvasás: 7280
Memória írás: 7290
Memória másolás: 6687
Memória késleltetés: 70.2Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
HZSolti
tag
Sziasztok,
egy kérdés: ti a BIOSfrissítést Win alól toljátok?Te egy igen komoly érv vagy az abortusz mellett.
-
-
bambano
titán
p5kws-t tervezek venni. érdemes bele 800MHz-nél gyorsabb ramot venni, ha nem akarom tuningolni?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
qMAGICq
tag
Sziasztok!
Egy elég furcsa, de számomra igen fontos problémával fordulnék hozzátok.
Néha (van hogy hetekig nem, van hogy egymás után kétszer is), lefagy a windows bootolásnál.
Ponotosan akkor, amikor a logo jönne fel (már látszik, de még csak homályosan) megáll.
A legérdekesebb a dologban, hogy 20-30 másodperc mulva, tovább megy, és minden további gond nélkül, szépen beindul.
Muködés közben, windows alatt, soha semmilyen probléma nem mutatkozik!
Nagyon tanácstalan vagyok, és se szervízhez, se garanciához, nem tudok fordulni.
Nem tudom melyik hardver, vagy periféria a hibás, ráadásul nem is egy helyen lett véve minden.
Lehet 3 hétig nem is jönne elo nekik a hiba, és felteszem nem nyomkodnák napokig csak ezért a power gombot.Konfiguráció:
- Asus P5K (Többféle biossal is elöjön a jelenség)
- 2 x 1024 MB Kingmax @ 1066 MHz (Memtest 86 hosszú teszt: Pass: 2, Error: 0, Orthos stabil)
- WD 3200KS (System) (Hard Disk Sentinel nem mutat semmilyen hibát, minden SMART rendben, bár kicsit hangosnak találom a seekjét az elozo winchestereimhez képest)
- WD 3200AAKS (Hard Disk Sentinel nem mutat semmilyen hibát, minden SMART rendben)
- E6750 @ 2,67 GHz @ 3,2 GHz - 1,328 V (2,67 GHz en és 3,2 GHz en is ugyan úgy elojön a hiba, szerintem nincs köze hozzá, Orthos CPU+RAM teszt stabil 36 órás futtatás mellett)
- MSI 8800 GTS 640 MB OC 575/1700 MHz (Minden stabil, nem gondolom, hogy befolyásolná a bootolást)
- 400 W Chieftec GPS (Minden stabil, nem gondolom, hogy befolyásolná a bootolást)USB (Új eszközök, amik okozhatják a hibát):
- Razer DeathAdder @ 1000 Hz egér
- USB Bluetooth vevoA windows többször is újra lett rakva, vírus, töredezettség mentes a gép, tuzfal, védelem muködik, homérsékletek rendben.
A jelenség leginkább HIDEG INDÍTÁSNÁL, illetve a BIOSba való belépés, majd kilépés után jelentkezik!Kérem szépen a hozzáérto kollégákat segítsenek megtalálni a probléma forrását, vagy segítsetek kihez tudnék fordulni!
Nagyon szépen köszönöm!
Ui.: Elnézést, aki már olvasta, de szerintem nem mindenki lapoz vissza, foleg ebben a topicban.
Ezért reménykedem, hátha beesik valaki, aki tud segíteni.GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
Anubis_9
őstag
A 4475-ösre van valakinek vmi ötlete?
[link]"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Blackhole13
senior tag
Hali,
Vettem a napokban egy ASUS P5K-E alaplapot, azt nemértem , hogy kint vagyok akárcsak ablakban a hang akkor is rettentően akad, zúg és recseg, néha feltorlódik, egyszerűen szörnyű, ez minden ilyen alaplapnál van vagy megint sikerült nekem kifognom ilyet... -
VinoRosso
veterán
válasz Blackhole13 #4494 üzenetére
kint vagyok akárcsak ablakban a hang akkor is rettentően akad, zúg és recseg, néha feltorlódik
hát ezt én se értem
-
luke9595
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus P5KC Alaplapom benne 2x1gb kingmax 1066mhz
A bios a ramokat 800mhz re állitja! Amikor kiválasztom hogy 1067mhz nyomja őket akkor nem nem tölt be a windows!
Előre is köszi a segitséget!! -
qMAGICq
tag
válasz luke9595 #4496 üzenetére
Biosban, manualra rakjad a dolgokat és a kötvezőket állítsd be.
Az időzitéseket 5-5-5-18 ra kell rakni a voltot 2,0 ra és 1000 MHz.
Ez a kingmax hivatalos oldalán is így van.GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már bekapcsolni az ACHI módot Win reinstall nélkül?
Lehetséges? -
szacsee
nagyúr
válasz Intruder A 6 #4499 üzenetére
Én próbáltam, nem jött össze viszont van egy ötletem:
A boot hdd-t dugd a Jmicron csatira.
Indítsd a gépet, és tedd át AHCI módra, a boot pedig a jmicron legyen.
F8-al win alatt nézd meg lehet-e eszközt telepíteni, ha igen, akkor telepítsd és restart, utána kikapcs és dugd vissza a HDD-t az Intel vezérlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest