Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Hali.
Sikerült összerakni új rendszert,hála.A problémám,hogy az everest nem ismeri fel az alaplapot,lapkakészletet és a megjelenítés/gpu-nál is csak annyi van,hogy nvidia SLI Lehet tenni vmit ilyenkor??Valamint egy alap bios beállításokat vki dobhatna,gondolok itt fölös dolgokra amiket ki lehet kapcsolni pl.Új nekem még ez a rendszer nem igazán tudom még,hogy mi mire való
Üdv.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Sanya13
csendes tag
Sziasztok
Lenne 1 kérdésemVettem 1 P5K-E wifi lapot bele 1c2d e6750 és kingston hyperx 1066Mhz memot de nem
tudom sehogy járatni 1066 mert win nem bootol be.
beálitottam a 2.2V 5-5-5-15 amit irnak igy boot elején hal meg ha a északi hidat 1.55V rakom akkor a win leglején fagy ki (ugyan ez 1.4V és 1.7V is)Valami ötlet ?
elöre is thx -
Bib
őstag
válasz Intruder A 6 #4499 üzenetére
Igen lehet,kicsit olvass vissza valaki linkelte az angol nyelvű leírást.Kis registry buhera is szükséges.
-
Bib
őstag
válasz szacsee #4500 üzenetére
Magyarul telepíts egy eszközt,amit utána nem fogsz használni.
A sata vezérlő működik együtt az AHCI móddal, a HDD csak tudja használni.
Szerintem ez értelmetlen,amit leírtál.
Ha a Jmicronnal működik AHCI-ban,akkor ne dugd át sehova.Jmicronhoz csak a Jmicron oldalról letöltött legújabbb drivert használd,mert különben hang problémáid lesznek. -
Bib
őstag
válasz Anubis_9 #4475 üzenetére
Tényleg elég gyenge.Nekem is c-m van de 9000 alatt nem volt mem olvasás soha.Igaz hogy 1066MHz-es memókkal.
Biosban mindenki kilövi a Dram Static read c-t,nem tudom miért,mikor nálam attól gyorsabb.Itt vannak jó kis táblázatok is a beállításokhoz ,lehet csemegézni :
[link] -
Sanya13
csendes tag
probáltam már a másik két foglalatba is az eredmény ugyan az
-
Blackhole13
senior tag
Van annak valami valóság alapja, hogy a SUper Talentek nem mennek ASUS P5K-e-ben igazán jól?
-
Areinon
csendes tag
Sziasztok!
Bújom egy ideje a netet és a fórumot, de nem találom, hogy miért csak 4x üzemmódban dolgozik (amúgy igen gyéren) a Gigabyte féle 8600GT-m. Az alaplap bios-ában is turkáltam (Asus P5K64WS), mindkettő támogatja a 16x-et, de valamiért mégis bénázik..
Rivatuner és CPUz is hasonlóképp vélekedik, így biztos ekörül kell keresnem a gyorsulást:
$000000000f PCIE link width : 16x supported, 4x selectedköszi az útbaigazítást előre is...
-
őstag
Hali!
Szerintetek az elképzelhető, hogy a 0803as biossal közel 10%-al rosszabb memória olvasási értékeket kapok mint a korábbi 0603-assal (elméletileg ugyanazokkal a beállításokkal)
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz Blackhole13 #4514 üzenetére
Nincs semmi alapja, nálam amit max mentek más lapban, azt ebben is tudja.
Anno lestek is az X2 topikba, hogy a 4 modul 1000@4-4-3-8-on mennek (M2N32SLI Deluxe).
Most meg ugyanezt tudja a P5K Deluxe-ba. (4 modul)
Subaruwrc is használt ilyet, tőle is kérdezheted. -
ChromeX
addikt
hello ilyen lapom van egy E6550-es procival és szeretnék venni bele ilyen ramot PC2-6400 DDR2-800+ Dual Channel Kit 2*1gb jó ez a lapba?
gondolkoztam még e kingston 1066mhz hyperX 1gb, de szerintem nem jelent nagy különbséget az a pár mhz viszont +1gb az sokat számít, -
ChromeX
addikt
válasz ChromeX #4521 üzenetére
bocs nem jó a linkez jó lesz
a dupla postért is bocs csak lejárt a limit -
nemszamit
tag
Sziasztok!
Szeretném segítségeteket kérni. Asus P5K alaplapom van Pata -ra van kötve 1vinyó+1dvd olvasó megfelelően bekötve. Ha berakok 1 lemezt másolni, elkezdi 10megával másolni és kb 5másodperc múlva annyira lelassul hogy 100k-val másol(probáltam vista, xp alatt, minden lemezzel ezt csinálja), megfelelő driverek felvannak telepítve. 2 dvd-rom al is próbáltam és ugyan az a jelenség.
Légyszi segítsetek.[ Szerkesztve ]
-
Gh057
csendes tag
Hali! Nekem P5K-E Wifi AP lapom van, és nekem is jelen van a vdrop. Nem tudom bele fogjak-e a ceruzás modba, nem vágom-e vele tönkre az egészet...
Neten ahogy olvasgattam két féle képet is találtam, de nem tudom hogy melyik a működőképes .
Gondolom ha rosszat satírozok akkor kuka.[ Szerkesztve ]
-
SAS107
tag
Sziasztok.
Most állok egy ilyen P%K Premium alaplap vásárlása elött, és most olvasom hogy van ez AHCI gond náhány vinyóval. Nos ez engem nagyon elszomorított, mivel én eddig minden lapomat AHCI-ben használtam, és elég sok vinyóm is van. MAXTOR, SAMSUNG, 160-300-320-400-500 gigások.
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy mely vinyókat nem szereti AHCI-ben? Illetve lett e erre már valami megoldás? Valamelyik hozzászólásban olvastam hogy valami új BIOS fog rajta segíteni.
Illetve mennyira para ez a dolog? Nagyon belassúl tőle a gép ha AHCI-ben van és nem szereti az egyik vinyót? Ez minden Premium lapnál jelentkezik vagy lehet hogy van olyan ami müködik normálisan?Köszönöm szépen a válaszokat, és bocsi hogy lusta voltam elolvasni az előző hozzászólásokat.
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a P5k-e Wifi -hez kiadott 0901-es BIOSt??
-
Dani Pécs
tag
Sziasztok!
P5K-e wifi lapban szerintetek megy két 1 GB/1066 MHz DDR2 Kingmax Mars ram dualban?
(E6750 procival) -
Gh057
csendes tag
-
Dani Pécs
tag
Lehet,buta kérdés, de felteszem:
Miért érdemes sima P5K helyett P5K-E Wifi AP lapot venni?
Mivel tud többet?
-
KiriK
tag
válasz Dani Pécs #4534 üzenetére
Hát szerintem alapvetően a nevében is bennlevő WiFi, azaz wireless (vezeték nélküli) hálózati csatoló a plusz. Nem kell külön WLAN kártyát venni, hanem rajt van a lapon. Meg valószinű jobban megy a tuning vele (stabilabb), de ez csak tipp. Plusz egy SATA csati, +1 PCIex1, +1 eSATA, RAID támogatás. Első blikkre ennyi.
P5K, C2D E6750@3200MHz, GEIL Value 4x2GB, HIS HD3850 IceQ 512MB, 3*WD500GB, WD640GB, WD1.5TB, Genius SW-5.1 5000, Dell2007WFP, SONY40W5500
-
Mr.Grincs
veterán
Lehet hogy hülyeséget mondok, de az hamar ki fog derülni aki válaszolni fog rá. Új Xp-t tettem fel immáron már magam sem tudm hanyadiknál járok. Lényeg az az előző xp sp2es volt de kb 5 perc volt mire talpra ált a gép teljesen és betöltötte a tálca legalján progikat. A mostnaival érezhetően gyorsabb 1 perc alatt készen van a gép beleértve a bootolást is. Windows Xp sp2 es van és november 17. az utolsó frissítés. Egy ilyen xpt varázsoltam fel rá dosbol. És Most éreztem igazán a gép gyorsaságát vagyis a különbséget. Esetleg ha van valakinek hasonló tapasztalata akkor erősítse meg vagy tudja tanácsolni másnak is az xp cserét.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
RolChi
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy Asus P5KC alaplaot, ami egyéb iránt zseniáis, de nem tudom a memóriáimat működtetni.Előző gépemből megmaradt 3db Samsung 1ghz /667mhz -es memória, de akármit csinálok ebből csak 2 gigát ismer fel.Próbálkoztam a maradék 2 ddr2-es slotot 2db Samsung 512/667 mhz-es rammal bővíteni, de így is csak 2 gigát látott.A kérdés az volna,hogy hogyan érhetném el,hogy lássa mind a 3 gigat? Biosban (0701) nem állítottam semmit,mert ahhoz nem konyítok.Ha esetleg van valakinek ötlete, azt szívesen fogadom.
Köszönöm előre is!
-
Gaabboorr
csendes tag
Sziasztok!
Asus P5K + Intel Core 2 Duo E6550 + 2GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax (2*1db) + 80 GB Maxtor 7200rpm SATAII 2MB cache + InnoVision GeForce 8600GT 512MB DDR3 PCIExpress
Mi a véleményetek róla? Szerintetek minden klappolni fog??
Előre is köszi a segítséget!!Asus P5K + Intel Core 2 Extreme QX6850 + Asus Geforce GTX 650 + OCZ Vertex 2 SSD
-
Rusher
őstag
válasz Gaabboorr #4541 üzenetére
Teljesen rendben van persze, hogy klappolni fog minden Esetleg a Kingmax helyett valami tuningosabb memóriát lehet érdemes lenne átgondolni (pl. A-Data 800CL4 Extreme Edition kb.18K a 2gb kit ) Mellesleg a Kingmax elég finnyás fajta és az Asus sem igazán szereti.......lehetnek gondjaid vele később......
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Egyszerű és célratörő
P5K-E Wifi vs. P35-DS4 ???
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Sziasztok!
-
MODERÁTOR
sziasztok! szoba 20 fok. p5k aszonnya procira 17 - 20 fokon jár 0 terheléssel. a proci c2d e4500 ennyire félremérne?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Superman
nagyúr
Lenne egy kérdésem: valaki tud valamit a CPU PLL Voltage opcióról? Úgy értem bővebbet. A neten ellentétes hírek keringenek, egyesek szerint kinyírja a CPU-t, mások szerint a négymagosoknál különösen jó tuning esetén. Úgy olvastam, hogy a stock 1.6Volt és 1.7Volt esetén még biztonságos, bár a lapom biosában (P5 K Premium) 2.2Voltig van állítási lehetőség. Szóval? Érdemes tuningnál használni?
Jelenleg 1.6Volton van, 430-as FSB mellett.
-
Frisi
tag
Helló!
A p5k-e wifi lapot használja -e Valaki zalmann cnps9500-as procihűtővel?
Cak hogy ráfér-e,mert nem szeretnék +hűtést is vásárolni.Válszotokat előre is köszönöm!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=frisi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest