Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Anthony28
őstag
Meg tudom cáfolni..igaz nem tudom mit csinál ez a booster, de az Ultrákkal csak a 0-ás fokozatot bírták ennél jóval szellősebb időzítésekkel. A Crucial Ballistix pedig a 2-est is bírja.Ugyanabban a lapban ugyanazokkal a beállításokkal.Akkor most mi is van? A subokat azért nem hagytam auto-n mert ezekkel az értékekkel ne hibázik és pontokban jelentkezik a szűkebb beállítás, és gyorsult is a ram igaz nem annyit mint a boostertől.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
Rosszul emlékeztem...az ultrákkal 1-es fokozatba ment nem 0-val.
-
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy sima P5K-m és egy Corsair VX450. A tápegységen csak 24 tűs kivezetés van, 4-es nincsen! Ebben az esetben az alaplap 4-es tápcsatlakozójára nem kell dugni semmit?
"Less but better" - Dieter Rams
-
Gorneck
legenda
válasz xEon1337 #3255 üzenetére
Hogy hogy nincs?
Van az hidd el...nézd csak meg ezt a képet!
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
pityeszka
őstag
Üdv forumozók!
New machina vásárlás előtt állok és ilyen lapot szeretnék bele!Kérdésem,hogy szeretni fogja-e ezeket a ramokat dc-ben és rá megy-e a Ninja rev.B?!!Proci E6550 vagy E6750 ,tuning nem lesz.Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
pityeszka
őstag
Nem biztos,hogy ebben a boltban fogok vásárolni csak gyorsan összekapartam a dolgokat,hogy mégis mik kellenek.Természetesen szétfogok nézni a bazárban is ugyis várnom kell a 8800GT-re Akkor nyugodt szívvel vehetem ezt a lapot Közben valakinek az adatlapján találkoztam a ninja-val,ezzel a lappal,akkor az meg tuti jó rá
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
nagyúr
HI.
Megjött a lapom. Van benne pár opció amit asse tudom hogy mi.
Segítene valaki elmondani hogy 3.2GHz-hez (quad) nagyjából mit mire állítsak?
Pl: PLL voltage, stb.
Eddig bármit is csináltam, nem igazán akart összejönni.
Azt is érdekesnek találom, hogy ha nyomok egy load setup default-ot akkor utána nem indul el[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Vigneau
félisten
P5K PRO-val van már valakinek tapasztalata? Elég korrektül néz ki a lap elrendezése - a hűtéséről nem is beszélve -, ami gondolkodóba ejtett.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Larry303
addikt
egy p5k-e lapot néztem ki....
1066os a-data ramok és 6550 mellé, mi jöhetne még szóba ebben az árkategóriában?
max 40k
természetesen a tuning szempont!!!! -és vszeg 4 modul lesz bele....
esetleg megköszönném a p5k-e pro/kontrákat!
köszihttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Anthony28
őstag
válasz Larry303 #3272 üzenetére
Tuninghoz 2 modulban gondolkodj.4 modulos is jó lesz csak nem fogod tudni annyira megtépni. Mihez nem elég 2x1gb DDR2 manapság? 1-2 év múlva bőven elég lesz fejlesztened 4gb-ra. Én 1066 Geil Ultra,Crucial Ballistix,Corsair Dominator közül választanék + P5K-E + 6750. Ha ezt így beszerzed akkor sok fölös pénzt NEM fogsz elbukni mint én, és tuningra is kiváló lesz. 6550-el kezdtem én is...de a 7x szorzó kevésbé jó tuninghoz...talán a 8x,9x procik jobbak.(6750,6850) Ezek a ramok amiket felsoroltam 5-5-5-15 tudják az 1200mhz körüli értékeket a Crucial pedig az 1300mhz-et is!P5K lapokban talán a Deluxe és a P5K-E a két legstabilabb.
A döntés a tied.[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz bigdigit #3276 üzenetére
Ezt rosszul gondolod. Meghálálja?Mit hálál meg? Vagy megy vagy nem megy ez nem meghálálás kérdése.A Gamék 90%-nak elég a 2gb ram.Vista? Tettél már fel Vistát?Mert sztem nem! 2gb ramom van a Vista alapban az 50% benyeli.Viszont ha elindítasz bármilyen alkalmazást nem a fennmaradó 50%-ból veszi el a többit hanem átcsoportosítja az erőforrásokat.Pl: 3db disc on the fly 6x írás ami eléggé ram zabáló.Az 50%-hoz képest viszont csak 60% emészti fel a ramokból ami +10% az alaphoz képest.Tehát átcsoportosítja az erőforrásokat.Játékoknál ugyan ez a helyzet.A másik hogy egyenlőre az Xp még mindig gyorsabb játékok alatt mint a Vista, és még mindig sok a gyerekbetegsége.Ameddig ez így lesz addig ne beszéljünk a DX10-es játékokról, mert még mindig az XP a jobb perspektíva DX10 ide vagy oda.
ui: egyébként pedig nem az én válaszommal kellett volna foglalkoznod hanem a kérdéssel amire válaszoltam. Tuningra jobb a 2x1gb.Ez volt a lényeg, nem pedig amire tudatlanul válaszoltál.
-
bigdigit
addikt
válasz Anthony28 #3277 üzenetére
nem volt ebben semmi tudatlan.mióta van vista vista64-et is használok...pont a 4gb ram miatt ha neked mindegy mennyit swappel használj csak 2-őt.mind játékoknál mind oprendszernél inkább számít a több ram minthogy 800-on vagy 1200-őn megy a ram épp.aki csak winrart kukkol annak megértem nem mindegy.ja és a gameknek pont az a 10%-a ami ér is valamit.a tudatlan jelzőt meg hagyd meg magadnak.mások az nézeteink és kész.
-
Mr.Grincs
veterán
Hello, van egy kis gondom. Marha lassú a gépem bár nem tudom miért, tiszta gyök2 mire betölt mindent. Pedig most formatáltam le teljesen a vinyót.
Ezek a paraméterek....ASUS P5K garanciába cserélt egy zsír újra, C2D e6750 alapfeszen, 2x1GB DDR2 KINGMAX 800 MHZ es 3 év garral, SeaGate 160as sata2 (ezen van az xp),Samsung 320 Sata2, Pioneer DVR 111D dvd író.
Nah most mi a túró baja lehet mert iszonyatosan lassú. Túlfeszültséget kapott anno áramszünet miatt azért volt alaplapcsere....Előre is köszi.Megjegyzésként hogy a hugom, gépe amibe 775 ös 3000res intel cerbona van 1GB 667 mhzes samsung rammal, szinte az is gyorsabbb....
WTF?????
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz bigdigit #3281 üzenetére
Az megy rendesen azzal nincs gond. Csak mondom az a "lassulás"...
Lehet a memória kakukkolt be? Bár kiírja hogy megvan amind a 2 giga fizikai memória.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
bigdigit
addikt
válasz Mr.Grincs #3284 üzenetére
hát ha ezt több percen keresztül is hozza vinyó kizárva.sata problémára gyanakodtam.nem is figyeltem de ha több rammodulod van kipróbálhatod külön-külön is.hátha gyorsabb úgy és így esetleg kiderül valamelyik ram adta meg magát.bár akkor inkább kékhalál lenne szerintem.
-
fanti
addikt
Én is bigdigit-nek adok igazat!
Bencsmárkozni meg agyontuningolni a 2x1GB az ideális felállás.
De én szerintem egy mai játéknak jobban jön a 4GB memcsi XP alatt is, mint a szénné húzott 2x1GB-os rendszer. Pláne ha ott van a boot.ini-ben a megfelelő sor végén, hogy "/3GB"
Ugyan énnekem a legkisebb konfigom van, de amikor 2-röl 4gigára bővítettem, érezhető volt a különbség játékok alatt. -
Mr.Grincs
veterán
válasz bigdigit #3285 üzenetére
Fizikai memória
Összes: 2096172
Rendelkezésre álló: 1630660
Rendszergyorsítótár 1489056És alig mozog a cpu teljesítmény....Tehát jól megy..gondolom én. Mivel két magos.
-
cs22
csendes tag
Hello!
Van egy ASUS P5K Premium alaplapom egy Core 2 Quad Q 6600-as proc. és 4 db 1 GB-os Kingston Hyperx (Kingston KHX-8500D2/2G) 2*2db párba válogatott 1066 MHz-es memóriám.
Nem tudom 1066 Mhz-en járatni se egyenként se párban (Dual Channel) a modulokat.
A 2,2 V (DRAM Voltage( feszültséget megadtam, memory Dram Timing Control: 5-5-5-15,
de itt is végigpróbáltam a lehetőségeket pl. Transaction Booster - disabled, stb.
Próbálkoztam még a Wlan letiltásával is - semmi eredmény
800 MHz-es RAM-nak látja a memóriákat. Ha az FSB-t 266 -ról 333-ra emelem, akkor 1000 Mhz-es RAM-ként stabil a rendszer, de ez még nem az igazi...
Van valakinek valami ötlete az 10066 MHz-re?Köszönettel: Cs
-
cs22
csendes tag
Hello!
Van egy ASUS P5K Premium alaplapom egy Core 2 Quad Q 6600-as proc. és 4 db 1 GB-os Kingston Hyperx (Kingston KHX-8500D2/2G) 2*2db párba válogatott 1066 MHz-es memóriám.
Nem tudom 1066 Mhz-en járatni se egyenként se párban (Dual Channel) a modulokat.
A 2,2 V (DRAM Voltage( feszültséget megadtam, memory Dram Timing Control: 5-5-5-15,
de itt is végigpróbáltam a lehetőségeket pl. Transaction Booster - disabled, stb.
Próbálkoztam még a Wlan letiltásával is - semmi eredmény
800 MHz-es RAM-nak látja a memóriákat. Ha az FSB-t 266 -ról 333-ra emelem, akkor 1000 Mhz-es RAM-ként stabil a rendszer, de ez még nem az igazi...
Van valakinek valami ötlete az 10066 MHz-re?
Köszönettel: Cs -
Kecuhun
senior tag
Sziasztok! P5KC lapom van és azt szeretném kérdezni, hogy a BIOS-ban hol tudom beállítani azt, hogy ne ugráljon folyton a procim szorzója 6-8 között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest