Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Feri
őstag
Ma este nekiestem végre egykis tuningnak, kiváncsi leszek mit hoz a p5k deluxe wifi ap lapocska, eddig nem rossz az biztos. Most kezd megtáltosodni a procival együtt.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Narim
tag
A BIOS mérte, nem progival mértem. (Játék után egyszer újra kellett indítani, és akkor gyorsan beléptem a BIOS-ba, akkor mutatott 19 fokot, de ment is le 18-ra, ebből gondoltam, kb 20-22 fok lehetett játék alatt.)
Most a ház oldala fenn van, de mikor még lenn volt, akkor ha csak windows ment, és kis programok, tehát nem játék, akkor szabályosan hideg volt a proci hűtőbordája, mikor megfogtam (nem langyos, hideg ), szóval szerintem a 20 fok körüli valós lehet.
[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
Na úgy látom az én kérdésemre senki nem tud válaszolni
-
CséZé
őstag
Azért nem kell wifi mert nem használnám meg gondolom az olcsóbb is, csk gondolom valami újabb típus lehet mert méga gugli sem nagyon talált rá semmit, olyasmi árba kéne mint egy p5k vagy egy ds3. Tom h a p5k-e drágább lenne csak az a kérdés h mennyivel, ha nem oylan sokkal akkor még szánnák is rá annyi cash-t
-
Rusher
őstag
Lehet a wifi-s verziót "nagyon" jó áron is kapni ha az ember szétnéz alaposan
Mondom egyébként én nem láttam még sehol sem ilyen lapot....most az előbb megnéztem az Asus oldalán hát nem is egészen ugyanaz a két lap no HP, gyengébb kondik az egyszerűbb lapnál.......hmm sztem wifi-s az igazi majdhogynem deluxe -
kaiser84
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy P5KC alaplapot, amin hiába engedélyeztem a bios-ban a hálókártyát, a win xp alatt nem ismeri fel. A másik probléma, hogy a HDD Led folyamatosan világít. (Persze gondoltam fordítva csatlakoztattam, de úgy meg nem világít) -
Hippo
aktív tag
P5K SE ... SE minek a rövidítése?
-
ent
őstag
Nekem uzgyanez a problémám: egy proci csere után (6700->6850) az idle 37° után idle ~19-20° ot mutat bios, everest, coretemp is ezt mutatja. Nagyon fincsi a dolog, mert nekem is a langyos alsó fokát üti a proci venti.
Másik fórumon azt tanácsolták, hogy CMOS clear kell neki...
Nemtom, lehet.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Bernyó84
aktív tag
Sziasztok!
ASUS P5KC-t szeretnék venni. Régebben volt az a probléma vele, hogy elpukkant egy kondi, ha quad procit raktak bele és elkezdték húzni. Orvosolták már ezt a problémát? Vagy hasonló kaliberü alaplapot mit tudnátok ajánlani, ami combo lap (kezeli a DDR3 ramokat is) és a négymagos procikat is bele lehet majd tenni. valamint árban is hasonló és tuningban is tud kb ennyit?
Segítségeteket előre is köszönöm.Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
fanti
addikt
válasz bigdigit #3289 üzenetére
a windows xp alapból csak 2GB memót tud egy alkalmazás rendelkezézére bocsátani
ha a boot.ini-be így szerepel a megfelelő sor, hogy pl:
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Teszt" /noexecute=optin /fastdetect /3GB
akkor 3GB lesz a felső limit egy alkalmazás számára."/3GB"
-
bigdigit
addikt
én már jobbat is találtammit nekünk 3gb lehet 4gb is.bár nekem nem egyértelmű hogy xp-re is vonatkozik a linken leírtak vagy csak vista32-re...
-
Blastr
csendes tag
Hali
Szeretnék egy gépet összapakolni...
Megkérdeznem azért hogy jo választás lesz e.
Alaplap :Asus P5KC
CPU: Intel Core 2 Duo E6750
VGA: 8600GT Ideiglenesen... kb 25-30 Más tippeket elfogadok.
Ram: 2x 1024 Geil Black Dragon 800Mhz Kit Kb 20 Tippeket itt is elfogadok.
Jo választás lesz ez igy?[ Szerkesztve ]
-
kaiser84
csendes tag
Én most vittem vissza a P5KC alaplapot, mert nem működött rajta az integrált Lan, az IDE port, és a HDD led folyamatosan kapott áramot
-
nagyúr
Nektek is ezt írja az everest? VBAT telep 0.08 V
vagy csak nekem?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Muréna
őstag
na jó, most lett elegem az összes asus lapból..
egyik befossa magát, a másik bugzik... VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááá
[link]Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
Zoli329
addikt
Tovabbra is ki vagyok akadva ezen a ninja huton. Azert vettem hogy halk legyen es hatekony. Halknak halk, de nehogy mar alapfeszen 3.6ghzen orthos alatt 78!! fok legyen a maghofok 2perc!! alatt. Nagyon durva. Ennyire melegszik ez a 6750? Mar rengetegszer szetszedtem meg ujraraktam pasztaztam stb. Nagyon gaz. Rajta van rendesen. Idle 36fok mag cpu szobahomerseklet. Elinditom az orthost 4sec alatt 65fok. Ez lehet? Vagy szarul mer a lap es nyugodjak meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest