Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
kiviszem #1659 üzenetére
Én a helyedben LG optika vennék, kedvező az ára, és már megtapasztaltam nemérdemes drágát venni, mert ugy is beszarik
Volt nekem hp
Plextor, ez utobbitól sokat vártam, de nagy csalódást okozott, az eddigi legszarabb meghajtó volt és a legdrágább is Lg vel nem volt bajom
2 van és muxik is mind a 2 rendesen
a régebbivel annyi volt, hogy rájött, hogy ő nem olvassa a sima CD ket, semmilyet sem, és nem is írja öket, szétszedtem összeraktam, és miutan megvettem a másodikat, azóta megy rendesen ez 4 éves korában volt, ami azért elég jó idő, ma is mukodik, de ide csati hiány miatt porosodik
Nvidia vga val valszeg jobban jársz
Lg mellett szól még, hogy eszi a DVD ram ot, igaz a többi nem tudom, hogy áll ehhez
mostmár nem csomagolják mellé a DVD RAM drivert de a neten lehet találni, ill, meg is van nekem
JAh és az LG eddig 0 lemezt rontott on hibájából
Cd és a DVD lemezekre gondolok dualayert -t meg nem írtam
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest