Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacsa
tag
Asus A6M zsanér beállásra tud valaki tartós megoldást (Budapesten)? Debrecenben már több helyen is javíttattam, de egyik sem volt hosszú életű. Még szeretném sokáig használni ezt a régi gépet ha lehet, de félek hogy nagyobb kárt fog okozni a zsanér és dobhatom ki az egészet.
-
hacsa
tag
Régi A6M notimon nagyszerűen fut a Win 8.1 minden illesztőm megvan viszont egy aggasztó jelre lettem figyelmes. Kb. fél óra munka után bármilyen megterhelés kap a CPU a ventilátor nem kezd el dolgozni és hagyja felkúszni a hőt akár 90 C-re is. Ha ilyenkor újraindítom a gépet akkor újra visszahűti magát és a friss indítás elején is minden rendben van. Hozzátartozik, hogy eredetileg egy Mobil Sempron +3400 (TDP 25 watt) volt benne most pedig egy X2 Turion TL-60 (TDP 35 watt). Szerintetek?
-
hacsa
tag
Sziasztok. Régi Asus A6-os notimra már kétszer költöttem rövid időn belül, mert a zsanérjai kezdenek megszorulni. Egy új szervízet keresek ahol biztosan értenek a javításához. SSd-vel nagyon jól fut rajta a win 8.1, ezért sem akarom még parkolópályára tenni.
-
hacsa
tag
Sziasztok,
Van egy ASUS A6M lapim amit odáig fejlesztettem, hogy most egy gyors win 8.1 fut rajta. Ámbár akkumulátort is cseréltem benne, melyhez egy utángyártott 5200mAh akksit vettem. Sajnos cserélnem kell, mert nem illeszkedik megfelelően a foglalatába és időközönként kijár. Most garanciában cserélem ugyancsak egy utángyártott 4400mAh akksira. Valakinek van tapasztalata, hogy A42-A3-as utángyártott akksik közül melyik a legjobb (nem a teljesítményre, inkább a jó illeszkedésre gondolok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx