Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Van egy Asus 1201N netbookunk, ami tökéletesen működik, de most egy problémával szembesültem. Egy hosszabb úton szeretném, ha minél tovább bírná az akku töltés nélkül. Van egy eredeti Asus Super Hybrid Engine program a gépen, amivel különböző teljesítmény profilok között lehet váltogatni, de egy CPU-Z progival megnézve, ezek között a profilok között semmi különbség sincs, ugyanakkor órajellel megy a proci az összes beállításban. Látszólag semmit sem csinál a SHE.
A megoldásban kérnék segítséget. -
Celtis
veterán
Nekem is kb. egy bő órát bír az aksi, pedig akkuról -elvileg- nem megy az erősebb GPU.
[Itt] is azt írják, hogy semmi különbség akku időtartamban a kétféle GPU között, de szerintem inkább valami hiba vagy driver hiány van emögött. Talált esetleg valaki erre megoldást?
K50IJ tulajok, nektek mennyit bír az aksi egy töltéssel? -
Celtis
veterán
Köszi!
Közben kiderült, hogy ha rajta van a táp, akkor átvált 4570-re. Elképzelhető, hogy akkuról is átvált, ha megnő a grafikus teljesítmény igény?
Ha igen, mi alapján dönti el, hogyan jelentkezik ez a használat során?
Akku üzemidő szempontjából mennyit számít a power xpress? -
Celtis
veterán
Sziasztok,
Tegnap jött meg a K50AB-073L gépem. Win7 x64 ráugrott. A csupasz windows 2 VGA drivert látott a 3200-ast és a 4570-et. Utóbbi felkiáltójellel.
Felraktam a legfrissebb ATI drivert, és a 4750-es egyszerűen eltűnt. Hogyan tudom elővarázsolni? Így egy sima youtube video is 60-70%-ra kihajtja a procit.A másik bajom, hogy bekapcsoláskor nagyon hangos a ventillátor. A win indulása után persze lehalkul, de előfordult, hogy sleepből felélesztve is teljes fordulaton ment, abba sem akarta hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx