- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem...
aktív tag
válasz
sksporky #3539 üzenetére
Én fogtam, de amennyire meg tudtam állapítani nem fém. Max a billentyűzet feletti kis rész
Szerintem is jobb vásár az X51R (nekem az AP-109-es van és raktam bele +1 giga ramot). De mindenki maga dönti el melyik jobb neki. Én nem bántam meg. Persze, vannak sokkal jobb gépek de nekem ennyire futotta a büdzséből
-
Kovács84
aktív tag
válasz
sksporky #3533 üzenetére
A viedókártyák, összehasonlítására, mindkettő class6, de nézd meg a két chip adatait.
Ja visszatérve, hogy mi van az Global Asus honlapon, az Asus nem egy esetben országonként más összeszereléssel szállít gépeket. Érdekes továbbá megnézni azt is, hogy mostanában az AMD Turion X2-nek szokták eladni a Athlonokat. Ott is a processzor számozását kell figyelni (jó példa erre az Usanotebook, meg a Depó is kavarja a dolgokat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- ASUS TUF A15 FA507RE-HN054
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged