Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szijartg
üzenetére
Dehogyis! Te vagy a mi fehérvári szemünk és fülünk. Munkából hazafelé menet mindig beugrassz egy kicsit az NSE-hez, és megnézed rendesen végzik-e a dolguk, aztán itt meg jelentesz nekünk!

Hát az én köv. noti vásárlásom biz elég messze van még (sulinetes a gép), de már fejben én is rakom össze, hogy legközelebb milyen szempontok szerint kéne notit venni, és nem így általános felhasználásra, ahogy most tettem.
Addigra (ha minden jól megy - koppkopp) befejezem az egyetemet, és talán már lesz munkám is, kicsit több pénzt tudok majd a gépre fordítani, és persze már egy adott feladatra fogom venni a notit. Na, befejezem az álmodozást, mert belelóg a kezem a bilibe... -
SunBreeze
aktív tag
válasz
szijartg
üzenetére
megvan:
[link]
őróla lenne szó
másik kérdés, hogy miért nem tudom az fn gombbal aktiválni a vezeték nélküli netet meg a hangokat szabályozni, mert minden más megy (pl a lcd ki bekapcsolása...) talán a gyári cdről kéne valamit feltelpíteni? meg nem is jön elő semmilyen képecske a bal felső sarokban...
[Szerkesztve] -
Almos
aktív tag
válasz
szijartg
üzenetére
Engem az érdekelne, hogy nem próbáltad-e meg azt erőltetni, hogy beviszed, és csak a meghajtót hagynád ott, a gépet nem?
A TSST esetében egyébként még az volt probléma, hogy csak másik TSST-re voltak hajandóak kicserélni, ami ugyebár elvileg ugyanolyan szar. És miután volt aki jelezte, hogy konkrétan az a tipus nem csak TSST-vel, hanem Matshita-val szerelve is jött ki a gyárból, akkor sem akarták másra cserélni...
Az NSE pedig szerintem maradt ugyanaz, attól függetlenül, hogy éppen hol van. És a futárszolgálatos kézbesítésekből is volt már probléma, mert csak átvétel után bonthatod ki, és csak akkor derül ki, hogy összekiarcolták/összetörték-e a kijelzőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flint 2 OFF topik
- Warhammer 40.000
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!
!

, akkor most hogy is van ez
?
Pyttawrx