Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pecc
őstag
Újabb játékokkal is játszanál vele? Mert a GT540 már nem igazán birja a gyürödést a mai játékokkal szemben.
Ja és nem túlzok ha azt mondom beépitett hangszórója szörnyű hangot produkál. Illetve a hangkártya hangminősége átlag alatti.
szvsz.kosian24 Driver lesz, nekem is csak a gyári lemezen lévővel volt hajlandó bekapcsolni a ledet rendesen. Próbálj keresgélni, vagy beállítást.
[ Szerkesztve ]
-
StephenNO1
tag
Láttam én is a hozzászólásodat, én is megkérdeztem mi-miért. Elnéztem én is, nekem van az ismerős körben n-szériás noti, én vagyok a "rendszergazda", igaz pont szervizbe került az is, de ettől független probléma miatt. Ezért jó fórum legalább elbizonytalanítják az embert és felhívják a figyelmét. Visszatérve a boltról kapott vélemény nekem is új volt.
[ Szerkesztve ]
Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!
-
StephenNO1
tag
Szerintem ez a legjobb ár-érték arányú noti. Erős CPU, erős GPU, bőven elég memória, jah és Asus , nemcsak a márka miatt, többek között a szolgáltatások és a hozzáadott utility-k miatt is. Ha van egy kicsi pénzmag hozzá egy Sata3-as SSD bele és elpusztíthatatlan. Igazi best buy.
Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest