- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu89
senior tag
Az valami feature, hogy akkumulátorról használva nehezebben lehet bekapcsolni a laptopot (erősebben kell nyomni a gombot), míg hálózatról használva elég rápöccinteni a gombra és kapcsol is.
-
Pityu89
senior tag
válasz
person #28880 üzenetére
Nem is töltőre gondoltam. Itt ugye egy motort kötünk az USB-re. Tanulmányaimra visszaemlékezve azt gondolom, hogy egy motort közvetlen USB-ről működtetve, az történhet, hogy a szénkefés motor által keltett feszültség tüskék visszajutnak a tápegységbe, károsíthatják az alaplapot, más perifériát és a tápegységet is.
Csak a nagyon jól pufferelt kapcsolóüzemű tápok képesek tartósan elviselni egy szénkefés motor induktív terhelését. Aztán lehet, hogy ezek a hűtök már gondosan szűrve vannak, pont az ilyen balesetek elkerülése miatt. -
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
Cserélt már valaki LCD-t úgy, hogy az 1366x768 ast FullHD-ra?
Van egy X550JX gépem. (tudom van olyan a borítása, mint egy tejfölösdoboznak, de otthoni használatra kiváló). Jelenleg 1366x768as kijelző van benne. Gondoltam, hogy kicserélném benne fullHD kijelzőre, mégis minőségi ugrás lenne. Itt láttam, hogy lehet is kapni.
Mit gondoltok, bevállaljam? Vannak tapasztalatok? Esetleg beszerezhető európából, vagy itthonról is ilyen kijelző?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest