Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buba880215
csendes tag
válasz
reloop #24978 üzenetére
@reloop, @kungzi:
Véletlenül ide keveredtem, és olvastam a problémátokat.
Nekem is ugyanez volt a dell 7537-es gépemnél win 10 alatt.
Észlelés1: Kikapcsolás után, mintha leállt volna, de mégse. (Billentyűzetem világítását továbbra is tudtam ki-be kapcsolgatni a bill. adott gombjával.)
Észlelés 2: A gépemre rádugott usb elosztó lámpája nem aludt ki.
Csak force shutdown-al sikerült teljesen kikapcsolni a gépet.Fórumokat böngészve azt találtam, hogy az Intel Management Engine okozza a problémát, abban is egy energia hatékonyságért felelős funkció. Ezt kikapcsolva és egy force shutdown / restart -ot követően már nem jött elő a probléma több napos megfigyelés után se.
"Device Manager > System Devices > Intel (R) Management Engine Interface > Properties > Power Management > Allow the computer to turn off this device to save power" mellől kell kiszedni a pipát, majd OK és restart (esetleg force shutdown).
@owen23:
Mostanában olyat csinál, hogy nem tudom egyből bekapcsolni, csak ha hosszan nyomom a indito gombot és csak utána indul be, az külső állapotjelzőből egy elalszik , ez mitől lehet?
Windows 10-et használsz? Ha igen, lehet, hogy nálad is a fentebbi megoldás segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest