- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
minden driver fel van pakolva, de van mikor egyszerűen nem tud visszakapcsolódni. win7-nél azthiszem ezt nem csinálta, de vistát kellett feltenni rá, mert a GPU váltás egyszerűen nem működött win7 alatt. próbáltam már mindent. azt hogy ez széria hiba lenne, sztem totál helytáll. itt a topikba id mintha találtam volna olyan hozzászólást ahol írták, hogy az övé is sípol. szóval nem elképzelhetetlen. mondjuk van egy hibás pixelem is szóval...
De az ha csak bekapcsolóval tudom feléleszteni, az annyit jelent, hogy először kikapcsolt monitor mellett megnyomom és kikapcsol. majd ha kikapcsolt akkor újra be, és újra be kell tölteni a win-nek. tehát újraindítás... erről is mint ha lett volna egy hozzászólás, hogy ez valamiféle bug lehet, vajon ez igaz lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe magyarított bill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest