- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
minden driver fel van pakolva, de van mikor egyszerűen nem tud visszakapcsolódni. win7-nél azthiszem ezt nem csinálta, de vistát kellett feltenni rá, mert a GPU váltás egyszerűen nem működött win7 alatt. próbáltam már mindent. azt hogy ez széria hiba lenne, sztem totál helytáll. itt a topikba id mintha találtam volna olyan hozzászólást ahol írták, hogy az övé is sípol. szóval nem elképzelhetetlen. mondjuk van egy hibás pixelem is szóval...
De az ha csak bekapcsolóval tudom feléleszteni, az annyit jelent, hogy először kikapcsolt monitor mellett megnyomom és kikapcsol. majd ha kikapcsolt akkor újra be, és újra be kell tölteni a win-nek. tehát újraindítás... erről is mint ha lett volna egy hozzászólás, hogy ez valamiféle bug lehet, vajon ez igaz lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Facebook és Messenger
- RAM topik
- Futás, futópályák
- Zombis mókához hangol az új AMD Software
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- HP 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest