- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
minden driver fel van pakolva, de van mikor egyszerűen nem tud visszakapcsolódni. win7-nél azthiszem ezt nem csinálta, de vistát kellett feltenni rá, mert a GPU váltás egyszerűen nem működött win7 alatt. próbáltam már mindent. azt hogy ez széria hiba lenne, sztem totál helytáll. itt a topikba id mintha találtam volna olyan hozzászólást ahol írták, hogy az övé is sípol. szóval nem elképzelhetetlen. mondjuk van egy hibás pixelem is szóval...
De az ha csak bekapcsolóval tudom feléleszteni, az annyit jelent, hogy először kikapcsolt monitor mellett megnyomom és kikapcsol. majd ha kikapcsolt akkor újra be, és újra be kell tölteni a win-nek. tehát újraindítás... erről is mint ha lett volna egy hozzászólás, hogy ez valamiféle bug lehet, vajon ez igaz lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sony Ps5 konzol slim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx