Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Hello,
Processzorra én találtam többféle infót is: Core 2 Duo, Dual Core, de mindenhol T3200-ast írnak, ezért gondolom azt, hogy valójában ugyanaz a proci... Hogy van-e különbség a Core 2 Duo és a Core Duo között, azt én sem tudom

Chipsetről is ugyanazt találtam, mindkettőnél Mobile Intel® GL960 Express Chipset + ICH8M.
Webcamera egyikben sincs, modem pedig csak az X51L-ben.
Mindegy jó lesz, az egyiket már meg is rendeltük, csak azt nem tudom melyiket is

-
vaiszab
csendes tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Szia!
Ha vistád van:
Vezérlőpult\Energiagazdálkodási lehetőségek bal oldal : képernyő fényerejének módósítása, beállítod utána módosítások mentése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Intel Core I7 10750H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx