Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog

válasz HartgeH3-2.8 #34558 üzenetére

"Én elengedném egyelőre a RAM kérdést legyen elsőre garantáltan rendben a gép, minden más ráér."

Igazad van, csak én pl eddig azért nem vittem be a debreceni szervizbe bővíteni, mert nem akartam buszon nyomulni vele... meg pont azon gondolkoztam, hogy milyen jó, hogy nem vittem be, mert azon kattognék, hogy vajon nem e akkor történt valami szerkezeti meggyengülés, ami most vált kritikussá...A másik opció lett volna, hogy rendelek RAM-ot és én szerelem be, de ezt úgy óvtam, hogy a HP laptopot kitakarítottam ugyan (ja 2018-2022 között, mivel az akkumulátora felpuffadt :D ) , hogy ezt még takarítani sem mertem szétszedni. A másik a RAM rendelésnél itt a topicban is az volt a javaslat, hogy inkább vigyem be a boltba, ott szereljék be, hogy biztosan működik e. Helyette figyeltem a hőfokokat :D Most azért élnék ezzel a lehetőséggel, mert így:
    már ugye fent van - hiányzik rohadtul, mert videót vágni azt nem tudok, meg játszani sem :D - és ha minden jól megy, akkor egy legyet ütök két csapásra. A 32 GB RAM nekem az időtállóság szempontjából is fontos. 41 éves vagyok, már nekem elég az ,hogy erős legyen, munkára jó legyen, és biztonságos maradjon, sokáig támogatott. Meg érted... 2016-2021 között 32 GB RAM-on ültem - amikor rendeltem is azt néztem nem e lehetne gyárilag módosítani rajta már a Telekomnál, hogy 32-vel szállítsák ki. Nem lehetett :D Wondershare Filmorát használok, és sokszor volt, hogy 1-2 GB RAM volt feleslegbe. Szóval így elvileg garantált, hogy kompatibilis RAM-ot kapok bele (sajnos nem olyan egyszerű a képlet mint PC-nél) pl ilyesmibe nem akartam belefutni:

#34559tomp: részciklus, de akkor is idegesített :D

Új hozzászólás Aktív témák