Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tuomas

addikt

válasz Remiel #30837 üzenetére

Igen, és nincs átragasztva sem (háttérvilágítású, úgyhogy ez feltűnt volna). :DDD
    Olvastam véleményeket róla, nem tagadom, találkoztam pár negatívval (pl az említett átragasztott bill). De nekem nem volt gondom velük, a gép egy asus matricával lebélyegzett dobozban volt, olyan, amilyet rendeltem.
    Magyar billentyűzet és magyar windows volt rajta, természetesen az első bekapcsoláskor még az első setupot meg kellett csinálni, tehát nem belebuherált windows volt, hogy már letre volt hozva felhasználó, meg hasonló (nem tudom hogy írjam le). Magyarán tényleg olyan volt, mintha bementél volna mondjuk a media marktba és leemelsz a polcról egy gépet, minden hivatalos és minden gyári, fólia rajta, bill. védő puhabizbasz rajta, hozzá sem volt nyúlva.

"valamiért ahol "hivatalosan" lehet kapni csak a 2070 es kártyákkal szerelt scar 3 van"

Meg kellene nézni alaposabban, mert van, hogy egy termékből van még legalább 20 féle, eltérő procival, tárhellyel, rammal, windowssal, anélkül, integrált v.kártyával, dedikálttal, szóval szerintem amit a gyártó kiad, az náluk rendelhető.

Az én gépem pl egy típusában alapnak mondható 13 colos zenbook flip i5-ös, 256gb ssd-s, 8gb Ram-os, intel uhd 620as integrált v. kártyás gép, de ebből is volt win nélkül, i7es procival szerelt is, 16 gb ramos is, különböző ssd-vel szerelt, nvidia kártyás is, és ezek majdnem végtelen permutációi. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés