- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
szaboi6512 #27693 üzenetére
Szia, de akkor nem a win10-et akarná telepíteni?: d Én a 7-et fel is raktam, csak sehogy se volt touchpad. Közben rádobtam jobb híjján a 10-et, ott se volt touchpad, aztán miközben belementem Gépház/Egér beállítások billen, valahogy megjelent. De hogy milyen hulladék olvasó van ebbe. Zúg pörög, de vmi rohadt lassú. A kép okádék volt, na de aztán felrakta a VGA driverjét is a lemezről (automatikusan telepít, és szinte minden egyes után indítja újra a gépet, magától : D), de még mindig elég tré. A legnagyobb problem, hogy fényes a kijelző... és iszonyat ratyi. Maxra nyomtam a fényerőt, de nagyon kevés neki:d Közbe rájöttem hogy a touchpadon nem csakk akkor a jó a klikk, ha az alján lehet könnyen benyomni, hanem szinte akárhol (mert akkor nem kellene lenyúkálni) Cöhh. De hát ezek óriási kiváltságok úgy látszik. Hihetetlen hulladék. De jó hogy nem volt notebookom sose, csak a baj lenne vele mindig. Sok száz ezerért meg nem szabad ilyet venni, azzal is csak a baj lenne.
Vagy csak tényleg csalódni kell az Asusba ilyen árkategóriában. Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy ha 40e-el többért lévő i3-as, Geforceosat hozzuk el, az is ugyanilyen szar lenne. És a képe se lenne sokkal jobb. Óh és még hogy a HD4400-as milyen jó, meg tök király alap dolgokra és jó lesz az. Aha. lehet, csak nem ilyen fényes okádék kijelzőn. (Pedig tudtam hogy fényes, de HD meg stb. - HD kijelző, aha....
Szerintem 8 éve jobbakat adtak ennyi pénzért. Láttam már Acert, Fujitsut, Toshiba-t (Utóbbi AMD Sempron 2 magos, 2 vagy 3GB rammal, szal nem mostani darab és nem rémlik hogy ilyen lett volna...Windows 7-en. Hoppá.) Kíváncsi leszek, aki használná mit szól majd hozzá. Ha kész lesz, mert lassan 1 órája telepítget a cd-ről.Win7--et megnéznék még rajta majd lehet, ha van vmi tipp Touchpadra!? Bár mondom a pendriveot se ismerte fel, se azt a alap kis semmi Wifi/LAN-t. A 10 legalább már azt dobta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux Mint
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Xbox Series X|S
- Asztalos klub
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest