Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
lorcsi
üzenetére
Szia!
A hátizsák típusú kialakítás nagyon praktikus azonban több buktatója is van. Egyrészt nagyon kell figyelni, hogy milyen kialakítású az adott táska, a hát rész megfelelő stabilitással rendelkezik-e. Érthető módon ez fontos, hiszen senkinek sem hiszen egy rossz táska esetén könnyen lehet, hogy a hátaddal szépen megdolgozod a géped fed/hátlapját miközben viszed. Én is sokat gondolkoztam, hogy kéne eg yilyen kialakítású nekem is, de amire azt mondanám, hogy oké az olyan 20k magasságában van.
Én jelenleg egy ilyen táskát használok: [link]. Magát a Samsonite márkát ajánlom, mert jó minőségű , tartós cuccokat gyártanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- LED világítás a lakásban
- Spórolós topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx