Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
válasz
szabonagyur #23118 üzenetére
de nekem azt mondták csak a gari lejárta után gondolkodjak ilyenekben mert a szétszedetése és kipucolása garivesztéssel jár.. szóval mondták hogy döntsem el hogy garit veszek rá és akkor lehet hogy megrepedezik a paszta vagy túlhevül vagy teljesen beporosodik és nem jár át rajta a levegő stb.. vagy két év után évente szétszedetem és kipucoltatom.
igen hosszú távra tervezek
nyilván mindenki próbálja meghosszabbítani a laposa életét
főleg én azért mert egy elég drága notit vettem és nagyon meg is becsültem és remélem nagyon sok ideig ki fog szolgálni. de nem értem mi baja lett hirtelen az alaplapnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A15/R7-7535HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garanci
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Bomba ár! Dell Latitude 3580 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest