- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kicsirics77 #15622 üzenetére
Az volt az első szétszedtem, elemet is kiszedtem, de reset gombja nincs hidd el. vagy ha van olyan helyen hogy én még nem találtam meg. Amúgy informatikában dolgozom, szóval úgy gondolom nemi rálátásom van, és idegesít is nem tudom megcsinálni, mert úgy gondolom ha lenne valami billkombináció némi leírással már nem meg is csináltam volna. Neten ezt keresem fél napja de semmi gondolom az Asus se adja ki ezeket csak úgy. Ha meg beviszem esetleg mondják alaplap hiba 25-30 ezert megcsinálják, kb úgy mint az említett Aceres dolognál.
Plusz látom sokak ugyan ezzel a hibával hirdetik rosszként bagóért, és lehet 5 perces megoldás pedig az egész. Nálam ugye egyértelmű nem hardveres hiba, mivel előtte ment, csak bios frissítés után lett gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest