Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamo80
csendes tag
Szia Japán!
Én ezt kaptam legutóbb aksi ügyben az ügyfélszolgálattól:
"Megkaptuk a nemzetközi központtól az akkumulátor teszt eredményét.
Eszerint az Ön készülékének specifikációja mellett, a legtakarékosabb energia gazdálkodási beállítások használatával, az úgynevezett battery save módban elérhető üzemidő 225 perc volt teszt körülmények között. Az általában szokásosnak tekinthető felhasználás mellett természetesen ennél kevesebb üzemidő érhető el. Ez az idő nagyban függ a használat tényleges módjától, így ez pontosan nem határozható meg. Míg extrémnek számító igénybevétel mellett, például játék közben, az elérhető üzemidő a készülék spefikációjának megfelelően az Ön által is mért érték lehet.
Természetesen a készülék beállításai, a telepített és futtatott programok, külső környezeti körülmények és más tényezők is befolyásolják az elérhető akkumulátoros üzemidőt."
Igazából szerintem ettől sokkal konkrétabban meg lehetne adni az üzemidőt...
Eszerint a levél szerint, ha fél órát bírna passziánsz közben, arra is rá lehetne fogni, hogy rendben van. Mondjuk az eddigi tapasztalatok alapján nem vártam többet az ASUS-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- PlayStation 5
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest