- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
sziasztok!
adott egy ASUS n52da laptop. AMD 5730 vidkari van benne. 13.2 (azt hiszem) a legújabb vga driver, ami működőképes. Ezt úgy kell érteni,hogy minden driver ami ez után jött ki, telepítés után fekete a képernyő. Ha rávilágítok a telefon ledjével, akkor látszik,hogy fut minden,csak a képernyő annyira sötét,hogy erős fény hatására látszik csak.
Erre ötlet valakinek? hasonló tapasztalat?
eddigi próbálkozások: töröltem a drivert és úgy raktam fel a legújabbat. eszközkezelőben lecsatlakoztattam, úgy mondd uninstalláltam az egész drivert, majd felraktam az AMD-set, de szintén ez a probléma.
azóta volt több WIN7 reinstall is, de még mindig fent áll a hiba. Összes frissítéssel kipróbáltam, ami a 13.2 után jött ki, de mind ugyan ez.amit észrevettem: ha kézi telepítésre megyek az eszközkezelőnél és megnyitom a driverbe beépített kártyákat (tehát amire kadták a frissítést) azok között nem találom meg az én kártyámat.
a 13.2-be viszont benne van.lehet,hogy az AMD gondolt egyet és azt mondta,hogy az én kártyámhoz nem ad ki új update-et ?
remélem érthető volt.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Assetto Corsa EVO
- Béta iOS-t használók topikja
- Elite: Dangerous
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Ryzen 5 Lenovo IdeaPad 3 laptop(Újszerü)
- Lenovo Legion Pro 5 i5-14500HX 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest