Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
kenyocsaba23 #1 üzenetére
Üdv!
Az Azonnali VGA-s kérdések órája topicban kérdezd meg.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
kenyocsaba23
tag
Sziasztok ! A címben szereplö kártyával lenne gondom még pedig az hogy kaptam egyik ismeröstöl és müködő kariként ez biztos is h jó mert használtam nála énis . A probléma az lenne hogy elszeretném adni de régen nem volt már gépben mivel új lett és nagyon melegedett is ma elvittem egyik haverhoz kipróbálni hogy megy e de a vga hiba sípolást lehetett hallani a lappal tuti nincs baj jmert azóta is megy a másik hogy egy sapphire ati hd4650 et is elvittem tesztelésre de az sem ment . Kérlek segítsetek ! üdv Csaba!
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kompakt vízhűtés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- SONY LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest