Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
Igen, van. De szerintem könnyű ráérezni a játékra.
Most készülök egy másik bolygóra.
Ezt viszont nehéz megtervezni mit érdemes vinni.Egyel ezelőtti verzióban azt csináltam, hogy építettem egy Trade Platform-ot, amihez Scrap kell, és bármit elő tudsz vele állítani. Kivéve talán a gázokat.
Scrapet meg Shredder-ben lehet csinálni.
Medium Wind Turbine-t kezdtem el gyártani amiket ledaráltam. Talán ezt a legkönnyebb összerakni.
Volt egy nagy roverem 3 utánfutóval tele canisterrel, és egy Crane-el. Viszonylag hamar megtöltöttem a canistereket, amiből Soil Centrifuge segítségével az alap resourceokat lehet előállítani.
Viszont az induláshoz kell pár darab iron, meg tungsten. Ezeket készülök most beszerezni. Utána lényegében el sem kell hagyni a kezdőbolygót.
Csak az a gond, hogy mi értelme tovább játszani ha már mindent kikutattál, felépítettél.Annyi plusz van, hogy ha megkeresed az összes alien objektumot, és csinálsz azoknál valamit, akkor vége a játéknak.
Ami most egy kis fejtőrést okoz, hogy a kezdőbolygón lévő anyagokból csak kis méretű űrhajót tudok építeni, és semmi tárhelyem nincs. Csak a backpecken tudok pár dolgot elvinni, és abból kell mindent felépíteni. Viszont ha olyan bolygóra érkezem ahol alapvető anyagok a ritkák, az további nehézséget okoz. A terv az hogy egy Soil Centirfuge-át felhúzok, és akkor meg tudom oldani a dolgot. De ahhoz még energia is kell. Plusz a visszaútra is gondolni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest