Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
válasz
Bandit21
üzenetére
Igen, ez így van, én is most jöttem rá. Amúgy nekem bejön ez az Academy, jókat lehet vele szórakozni, igaz, hogy a két csillagért is néha vért izzadok, a három meg elvétve jön össze, vagy annyi időt nincs kedvem beleölni. Most már a Sony nyugodtan megtarthatja a GT7-et ps-en, gyakorlatilag minden fícsöre meglesz egy pc-s szimben is.
De azért azt én is remélem, hogy az online használat nem fog attól függni, hogy milyen single player eredményeket érek el, mert az nálam kb. a vége pc-n egy szimnek. A pénzemért korlátlan játszóteret akarok, bármely játékban lévő autó-pálya kombóval. Nem vagyok hajlandó grindelni xp-t, meg creditet, sajna én ebből kiöregedtem.
Egyébként elég szar vr-ban a látvány jelenleg, tiszta rece meg homály, viszont a frame rate úgy általában nem rossz (na persze főleg egyedül). Várom nagyon a 2. early access fázist, ott ígérnek jelentősebb vr fejlesztést. Legalábbis a road map alapján.
-
biker
nagyúr
válasz
Bandit21
üzenetére
igen, az segít, de azért megb...a ha online a haverokkal szervezett ligára nem mehetek mert nem csináltam meg az academy-t. vagy vegyem meg vagy béreljem, de a játékpénzt is arra adja ha megyek academy-n
Ez nálam tutti redflag, és megy a B polcra.iracingben legalább megvehetem a kocsit ,és akármilyen hosztolt futamon mehetek akármivel, csak az official versenyeken van limit, milyen licenc kell egy egy kategóriához
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest