- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Csapoati #4995 üzenetére
Én 25 euro körül gondolom, és szívesen ki is fizetném az egészet, de majd csak a felét kell.
10 autó+ lézerszkennelt Nordschleife.
Ami igazi csemege, az egyértelműen a pálya, a Sauber Merci, az Alfa 155 V6ti, a McLaren f1, a Mercedes 190.
..második lépcsőben a GTA Alfa, a Nissan GTR és a Corvette.Egy URD 5 darab autóért kér el 7.8 euro-t, ...a 8 autójuk kerül 14euro-ba. ..talán ha a fenti csemegék köztük lennének akkor vettem is volna, de ezek az autók nem kellettek.
felőlem kérhetnek kevesebbet is a DLC-ért, de lehet akkor én simán elutalom a többit. Fizettem a Primera-ra is, és a Seat-ra is kb. 3-3ezret fontban, de ez nem gyakori sajnos, ..mármint a készítőiknek sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Képregény topik
- Windows 11
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest