Hirdetés
- Kalandor: Fred
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #9256 üzenetére
rajtnál finomkodok, és nem teszem egyesbe a végén..ami nekem működik hogy a hátsó 'egyenesben' kihúzatom..eleinte korai 3.-ba váltással mentem de a replay-ben lelassítva akkor 108-t adott ki féktávra, ha kihuzatom 2.-ban és csak pirosban váltom el akkor 114km/h a fékre.
..de egyébként tizedek röpködhetnek nagyon simán menetből is, mert nagyon nem mindegy hogy sikerül egy-egy kanyar.
próbáltam már itt-ott úgy is hogy teligázon ledifferálva fordulok de szűken, meg figyelek arra hogy ne differáljon le és akkor kicsit szögletesebben megyek...áá tköm tudja szűken jó menni és ne differáljon
Új hozzászólás Aktív témák
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- Asus rog Zephyrus g14
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest