- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz
#70869248 #8488 üzenetére
Külön veszem a szervezői és magán véleményem. Versenyzőként, engem nem érdekel más mit csinál, mert én magammal foglalkozom, és semmi és senki nem tudja elvenni a kedvem a saját hülyeségeivel.
Szervezőként meg látom, hogy csinálhatunk akár mit, szinte minden pályán van olyan kanyar, amibe bele-bele csippentenek a versenyzők, még ha nem is szándékosan, inkább figyelmetlenségből, nemtörődömségből. Van aki 5 centit, van aki 50-et.... mondjuk nálunk a szabály is szigorú, a fehér vonal mindig a referencia pont, nincs kivétel, hogy akkor itt most ki lehet engedni..
Én nem láttam még olyan ligát, ahol ez 100%-osan működik.... akkor ott vagy olyanok a szabályokat, amiket nem lehet/érdemes áthágni, vagy nem nyomják tökig a versenyzők, nincs igazi hajtás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- PlayStation 3
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged