Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
Nagyon szépen köszönjük
, az angol nyel ismeretében kevésbé jártasak részéről (ha csak magam vagyok így, akkor elnézést kérek a többes számrét
).
Más:
Az új Abarth 500-al körözgetek továbbra is Imolában, kevesebb - több sikerrel. Feltettem az RSR-t, köszönet ebbéli segítségéért TheCos3nOne kollégának.
Ha másra nem is volt jó számomra az első alkalommal, arra mindenképpen, hogy időeredményem milyen messze van az értékelhetőtől, ezáltal maga a vezetési tudásom (képességem). No, nem én leszek a következő magyar, aki komolyat alkot majd a WTCC-ben
Jelen pillanatban olyan messze vagyok az élmezőnytől 7-10 mp (nem tudom, hogy ez tök kezdőként mennyire gyatra?), hogy elgondolkodtam, hogy milyen beállításokkal lehetne javítani, a vezetés megtanulása mellett a köridőkön?
Tegnap este nekiültem a már korábban meghivatkozott tippek, trükkök írást is, ami szuper, de még annak felét sem biztos, hogy értem ...
Szóval ehhez az autóhoz lehet letölteni setup-ot, mindösszesen csak azért tenném, hogy összehasonlítsam mostani tudásom mellett, mekkora különbséget tudna eredményezni köridőben egy normálisan, magára az adott pályára beállított autó?
Gondolom, jöhet az a válasz most, előbb meg kell tanulni vezetni és máris több mp-el vagyok beljebb
, ha így van, jöhet ez a válasz is
Köszi,
A
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Keresünk dokkolókat
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest