Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• anytime

őstag

válasz AMD_ok #7784 üzenetére

Nagyon szépen köszönjük :C , az angol nyel ismeretében kevésbé jártasak részéről (ha csak magam vagyok így, akkor elnézést kérek a többes számrét :R ).

Más:

Az új Abarth 500-al körözgetek továbbra is Imolában, kevesebb - több sikerrel. Feltettem az RSR-t, köszönet ebbéli segítségéért TheCos3nOne kollégának.

Ha másra nem is volt jó számomra az első alkalommal, arra mindenképpen, hogy időeredményem milyen messze van az értékelhetőtől, ezáltal maga a vezetési tudásom (képességem). No, nem én leszek a következő magyar, aki komolyat alkot majd a WTCC-ben :))

Jelen pillanatban olyan messze vagyok az élmezőnytől 7-10 mp (nem tudom, hogy ez tök kezdőként mennyire gyatra?), hogy elgondolkodtam, hogy milyen beállításokkal lehetne javítani, a vezetés megtanulása mellett a köridőkön?

Tegnap este nekiültem a már korábban meghivatkozott tippek, trükkök írást is, ami szuper, de még annak felét sem biztos, hogy értem ... :)

Szóval ehhez az autóhoz lehet letölteni setup-ot, mindösszesen csak azért tenném, hogy összehasonlítsam mostani tudásom mellett, mekkora különbséget tudna eredményezni köridőben egy normálisan, magára az adott pályára beállított autó?

Gondolom, jöhet az a válasz most, előbb meg kell tanulni vezetni és máris több mp-el vagyok beljebb :), ha így van, jöhet ez a válasz is :)

Köszi,
    A

• wolf033

senior tag

válasz AMD_ok #7784 üzenetére

Höh. A 787B is bekerül a gyári tartalomba. :R
    Ezek szerint az is egy jól sikerült mod. :) Imádom.

Új hozzászólás Aktív témák