Hirdetés
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Vágyak
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jóval többet is kérhettek volna.
Fel lett dobva a FB oldaluk, hogy nem csak itt jelent problémát az EA 50% olvassam el, .. átnéztem az akkor 120valamennyi hozzászólást, ketten voltak akik rákérdeztek, a többi arról szólt hogy ez az ár mennyire olcsó, olvastam a hivatalos fórumon a topikot, dettó ez a vélemény. ..és mivel kaptam egy átlinket Aris dumájáról, ezért elolvastam a Racedepartment topikját, az FB nem linkelem, mert neked nincs, az AC fórumot gondolom olvastad..
Mindenhol csak keveslik. Nem korrekt árat írnak, qva olcsót.
szerk:
Azzal áltatod magad hogy te valamit olyat tapasztaltál az élettől ami igazolja ezt a kicsinyességet amiért ezen lovagolsz, és majd mi is meglátjuk...
De nem, ez egyszerűen kicsinyesség és kész. -
barcalaci84
őstag
Miről beszélsz?
a tegnapi közleményben h mennyi az ára stb a DLC-nek IS ugyanígy benne volt ez a duma, h eleve többért akarták adni , de úgy gondolták h mindenki jobban jár ha ezek az árak lesznek...természetesen gondolom úgy gondolták h nekik éri meg legjobban olcsóbban adni (nagyságrendekkel több vásárlóban bíznak mint ha drágábban adnák kicsivel)abszolút elhiszem h tavalyelőtt Decemberben úgy gondolták h drágábban kell majd adniuk a DLC-t h nekik üzletileg megérje...
gondolom az alapjáték is jobban fogyott mint azt remélték és ezért a jó ár (nem is azt mondanám h olcsó hanem iszonyatosan jó ár-érték arányúnak tűnik és nehéz neki ellenállni)
nagyobb a potenciális vevőkör és adhatják olcsóbban is mint ahogy korábban gondolták és még lehet többet is kaszálnak...a z előrendelői 10 eurós ár szerintem már azért pont a fentiek miatt már egy ideje biztos a fejükben volt...
úgy döntöttek h ŐK meg a játékosok is jobban járnak anyagilag ha nem 20/10 lesz az ár hanem 15/10...több lesz majd vásárló a későbbiekben...a nagy cégek is próbálkozhatnának ilyesmivel amúgy , mert azok tényleg pofátlanul akarnak minél több pénzt kihúzni az egyesekből és csak a kalózokat szidják m...még véletlenül se gondolják h ha kicsit ésszerűbb áron adnák a játékot akkor lehet összeségében nagyobb bevételül lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- DELL 180W töltőket keresek
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest