Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz AMD_ok #5228 üzenetére

Jóval többet is kérhettek volna.
    Fel lett dobva a FB oldaluk, hogy nem csak itt jelent problémát az EA 50% olvassam el, .. átnéztem az akkor 120valamennyi hozzászólást, ketten voltak akik rákérdeztek, a többi arról szólt hogy ez az ár mennyire olcsó, olvastam a hivatalos fórumon a topikot, dettó ez a vélemény. ..és mivel kaptam egy átlinket Aris dumájáról, ezért elolvastam a Racedepartment topikját, az FB nem linkelem, mert neked nincs, az AC fórumot gondolom olvastad..
    Mindenhol csak keveslik. Nem korrekt árat írnak, qva olcsót.
    szerk:
    Azzal áltatod magad hogy te valamit olyat tapasztaltál az élettől ami igazolja ezt a kicsinyességet amiért ezen lovagolsz, és majd mi is meglátjuk...
    De nem, ez egyszerűen kicsinyesség és kész.

• barcalaci84

őstag

Miről beszélsz?
    a tegnapi közleményben h mennyi az ára stb a DLC-nek IS ugyanígy benne volt ez a duma, h eleve többért akarták adni , de úgy gondolták h mindenki jobban jár ha ezek az árak lesznek...természetesen gondolom úgy gondolták h nekik éri meg legjobban olcsóbban adni (nagyságrendekkel több vásárlóban bíznak mint ha drágábban adnák kicsivel)

abszolút elhiszem h tavalyelőtt Decemberben úgy gondolták h drágábban kell majd adniuk a DLC-t h nekik üzletileg megérje...

gondolom az alapjáték is jobban fogyott mint azt remélték és ezért a jó ár (nem is azt mondanám h olcsó hanem iszonyatosan jó ár-érték arányúnak tűnik és nehéz neki ellenállni)
    nagyobb a potenciális vevőkör és adhatják olcsóbban is mint ahogy korábban gondolták és még lehet többet is kaszálnak...

a z előrendelői 10 eurós ár szerintem már azért pont a fentiek miatt már egy ideje biztos a fejükben volt...
    úgy döntöttek h ŐK meg a játékosok is jobban járnak anyagilag ha nem 20/10 lesz az ár hanem 15/10...több lesz majd vásárló a későbbiekben...

a nagy cégek is próbálkozhatnának ilyesmivel amúgy , mert azok tényleg pofátlanul akarnak minél több pénzt kihúzni az egyesekből és csak a kalózokat szidják m...még véletlenül se gondolják h ha kicsit ésszerűbb áron adnák a játékot akkor lehet összeségében nagyobb bevételül lenne...

• wolf033

senior tag

Troll on:

Kedves drága barátom!

Vegyél már egy magyar nyelvű billentyűt légyszi vagy legközelebb letollak a pályáról amikor lekörözöl. :B

Troll off.

Új hozzászólás Aktív témák