- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
"Szerintem várjuk ki a Project Cars megjelenését próbáljuk ki és utána mondjunk véleményt. De igazság szerint akkor se kell élesen elköteleznünk magunkat az egyik v a másik mellett, örüljünk hogy van sok autós játékunk."
Erre próbálok én is célozgatni!Egyik játék sem tökéletes, megvannak a maga hibái, de összességében véve aki azt mondja, hogy nagyságrendekkel jobb az egyik a másiknál (és itt tetszőleges helyre behelyezhető mindkét cím), az hazudik és/vagy elvakult.
Én kérek elnézést, hogy így belevau, de a púpom tele van már az AC-sok lesajnálkozó fikázásából. Érdekes mód a legtöbb Carsos erényei elismerése mellett tudja kritizálni az AC-t - fordítva nem nagyon sikerül. Zárt bétateszt alapján persze sokan csak a videókra hagyatkozhatnak, illetve arra a virágbolti verzióra, amiben nincs/rossz az FFB, de hát nem véletlenül történt újabb halasztás: egyszerűen nincs kész a játék. Ha majd mind az AC, mind a Cars eléri a végleges állapotot, onnantól lehet szerintem érdemben hasonlítgatni.
Bocsi, b-type, de pont emiatt nem is folytatom hibák további felsorolását, nem akarok sem trollkodni, sem flame-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest