Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike99.hu
csendes tag
válasz
sultansmith #2648 üzenetére
Kell venni egy zsigulit és esőben meg télen hóba csapatni vele.
Ezt csak begyakorolva lehet megtanulni.
Tudom hogy nem egyszerű. Én hosszú évekig rallyztam hátsó kerekes autókkal, de a játékban van jópár autó amivel nem bírok boldogulni.
-
Jack@l
veterán
válasz
Sztem ez részben a játék fizikájának hibája, versenyen sokkal lazábban megfogják az autókat, és csak nagyon durva esetekben rántja/fordítja át az autót a megtapadás. Remélem javítanak ezen még, mert az esetek 90%-ban velem is ez van. (pedig már sokmindent kipróbáltam...)
-
törölt tag
válasz
Attól függ melyik autó, van amit nehezebb megfogni, a moddolt kocsiknál meg bármi lehet.
Az alap autóknál kétféle technika van alapvetően, az egyik a tipikus hiba korrigálás, ez az ellenkormányzás legyen gyors, minél korábbi és gyorsabb a korrigálás annál kisebb kell, ezzel stabilitást és időt nyersz.
A nagy belenyúlások rossz esetben átcsapást-csapkodást, jobb esetben szép driftet hoz, de az meg lassú.A másik technika, gyakorlatilag nem is annyira korrigálás, hanem felülkormányzás, azaz tudod hogy el fog indulni az autó, és számítasz rá....itt bármi lehet, kicsi-gyors ellenkormányzás, vagy akár nagy lassú ellenkormányzás, ezzel nem feltétlen leszel lassabb, hiszen tudatosan csinálod, dobós sikánban, dobós sima kanyarban, vagy akár hajtűben is megcsinálhatod...nem kézifékkel mint a rally-ban, mert az nem illik
...de ha ügyes vagy akkor jó lesz...a felülkormányzás mindenképpen ügyességet kíván, és tempót.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Akkkor ketten vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- PlayStation 4 500GB konzol eladó
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő