Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Assetto Corsa

Hozzászólások

(#6151) Enton


Enton
addikt

Ez nem track ir-el forog de akkor mégis hogy:

[link]

Lenne erre app vagy beállítás amit nem láttam eddig?

(#6152) macy:

Igen azóta észrevettem de hogy lehet ilyen gépiesen fejet forgatni???

[ Szerkesztve ]

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#6152) macy válasza Enton (#6151) üzenetére


macy
addikt

De, TrackIR-t használ.

(#6153) Kommy válasza Enton (#6151) üzenetére


Kommy
veterán

pedig azt írja videó alatt, hogy használ trackir-t a videóban

amúgy van egy ilyen app, hogy real head motion: [link]

[ Szerkesztve ]

(#6154) macy


macy
addikt

Egyébként én próbáltam TrackIR-el, de nem jött be. Későn reagálok ha megcsúszik az autó segge. Repülős szimeknél nagyon jó, de se assettoban, se carsban nem tudok vele normálisan menni.

(#6155) Enton válasza macy (#6154) üzenetére


Enton
addikt

Sose volt track ir-em vagy VR szemcsi de pl Carsban az a sisaknézet az nekem kegyetelenül adja.

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#6156) neilszab válasza neilszab (#6069) üzenetére


neilszab
őstag

Holnap este lesz a futam a Nordschleifén Michelisz Norbival, még mindig van lehetősége bárkinek nevezni és részt venni a futamon! ;)

Futam infók: Nordschleife - Michelisz Futam

[ Szerkesztve ]

Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

(#6157) vlevi válasza vlevi (#6122) üzenetére


vlevi
nagyúr

Váááá.
Sikerült 2x körbemennem, nekem már ez is nagy szó!
8:46 lett belőle.
De nem a masters serveresn futottam, csak hotlap módban. A pályát nem tudom, hol állítjátok 91%-osra, én nem találtam ilyet, csak optimum/fast/green állást. Fast-ra állítottam.
Ja, és aki megy majd, az figyljen oda rá, hogy 2 kör alatt elfogyott 25L benzin!

Gondolkodtam rajta, hogyha sikerült egy féligmeddig emberi időt összerakni, akkor felnézek a szerverre,de azthiszen, nem bírnék mégegy kört menni rajta :)
Majd, ha Brands Hatch Indy-n lesz futam, akkor talán :D

[ Szerkesztve ]

(#6158) MPowerPH válasza subaruwrc (#6121) üzenetére


MPowerPH
félisten

A szeron en egyszer ertem korbe, akkor 8:42 lett, de siman 40 ala mehettem volna, az utolso 1/3-adban elkapkodtam. :o Kozben hotlapson is javitottam, persze megint rontottam ketszer is, ami egy min. 2s-be kerult. Jo lenne bemenni 8:30 ala, mert nem lehetetlen.

Sajna a futamon nem tudok indulni, mert nem leszek itthon. :(

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#6159) vlevi válasza MPowerPH (#6158) üzenetére


vlevi
nagyúr

Én próbáltam "biztonsági" kört menni, hogy legalább körbeérjek anélkül, hogy elvenné a kört :)
Egyik kanyart sem vettem határon, a kerékvetőket jó messzire elkerülöm, mert azt, ahogy megdobják az autót, nagyon nem tudom kezelni.

Amúgy az AC nem tud olyat, hogy másik ghostot töltsek be? pCarsban például be tudok tölteni tetszőleges ghostot, akár a netről is, és pluszba hozzáadni az aktuális hotlapozás legjobb idejét.

[ Szerkesztve ]

(#6160) MPowerPH válasza vlevi (#6159) üzenetére


MPowerPH
félisten

Engem irrital a ghost car, szoval en alapbol kikapcsolom. Nem tudom milyen funkciokat lehet neki beloni.

Egyebkent Leitner korbeert 38 alatt azt hiszem, szoval nem lehetetlen. En is ott csesztem el, hogy a lagy gumival mentem, nem a kozepessel, es a kozepere mar elkoptak a gumik.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#6161) barcalaci84 válasza vlevi (#6159) üzenetére


barcalaci84
őstag

ha vaki felrakja valahova a ghostját akkor természetesen itt is bemásolhatod és akkor az övét látod...

(#6162) Enton


Enton
addikt

Mai funrace lement már? Esetleg van róla visszajátszás vagy felvett stream?

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#6163) --Lorant--


--Lorant--
aktív tag

Még nem késő jelentkezni , ha van kedve valakinek fair mód versenyezni Videó az első futamról

....

(#6164) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Nah, vegre osszejott egy tokeletes kor. Eddig hulye voltam, soft gumival korozgettem, ami mar a palya kozepen elkopott. Ez akkor derult ki, amikor kiprobaltam a mediumot, es hirtelen azt vettem eszre, hogy egyes kanyarokon nagyobb sebesseggel tudok atmenni.
8:25.909

Setupot is valtoztattam. Ha kell valakinek, akkor szivesen odaadom, eleg kezes most az auto, kevesbe blokkolnak a kerekek, de nem lassult be.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#6165) Enton válasza MPowerPH (#6164) üzenetére


Enton
addikt

17 magyar az első 24ből nagyon ráment a nép. ;] :C

Setup is jöhet biztos sokan örülnénk neki.

[ Szerkesztve ]

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#6166) subaruwrc válasza MPowerPH (#6164) üzenetére


subaruwrc
félisten

azt odatetted,gratu!

(#6167) MPowerPH válasza Enton (#6165) üzenetére


MPowerPH
félisten

Itt a setup. Sokat ne varjatok, semmi hokuszpokusz, de hatha segit valakinek.

Don't Tread On Me

(#6168) N€T0X|N válasza MPowerPH (#6164) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Az korrekt idő. Nem szoktam az endun menni, így az első szektor eléggé homály. Kipróbáltam és lett egy 39 belőle (soft). :D Ezt az autót amúgy utálom, konkrétan. A GX bár nehezebb, az sokkal értelmesebben viselkedik. Nem kóvályog össze-vissza az eleje. Azt a GTC-nél sehogy nem tudtam megszüntetni, amikor próbálgattam.

Sent from my keyBoard

(#6169) MPowerPH válasza N€T0X|N (#6168) üzenetére


MPowerPH
félisten

Neha fektavon tenyleg csunyan eltud uszni, mintha a kereknyomasban nagyobb difi lenne az oldalak kozott. Nekem a kerekdoles csokkentesevel sikerult kezesebbe tenni.

mod: Endu ugye annyival tobb, hogy vegig kell menni a csonkitott Nurburgringen, ami a legegyszerubb resze a mokanak. Ott meg a kerekvetok is mukodnek, es az aszfalt sem dobal. :DDD

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#6170) wolf033


wolf033
senior tag

A Z4 paliban van a GTC-vel?

(#6171) N€T0X|N válasza wolf033 (#6170) üzenetére


N€T0X|N
őstag

A Z4 motorikusan jóval erősebb. Más lényeges különbség szerintem nincs (aeroban, gumiban hasonlónak érzem), de ez vastag tizedeket, mp-eket jelent, pályától függően.

Sent from my keyBoard

(#6172) Jack@l válasza MPowerPH (#6164) üzenetére


Jack@l
veterán

Szia,
Setupot el tudnád küldeni? Nem hiszem el hogy ennyiket mentek, én közel alap setuppal ha megszakadok se tudok még 9 alá se menni...
UI: már látom, köszi.

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#6173) Shodan válasza Jack@l (#6172) üzenetére


Shodan
addikt

Ugyanez van nálam is.2 setupot is próbáltam már,de egyik se jött be nagyon. A nagyon hátra állított fékerőnél ráadásul a legtöbb helyen fékúton kimegy a hátulja. Két kisebb hibát vétettem,de így is 9 felett vagyok. Egyszerűen a 8:30-as időket nem is értem. Kíváncsi vagyok mi a trükk.Remélem lesz majd felvétel mondjuk egy Norbi körről hogy mi a a titok vagy mi az amit nagyon elrontok.-

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#6174) subaruwrc válasza Shodan (#6173) üzenetére


subaruwrc
félisten

ahogy most az exos 125 s1-gyel kőrözgetek arra jöttem rá hogy a durva leszorító erő lesz a megoldás a kis lotusnál is. különben túl sok időt vesztesz a kanyarokban és a féktávokon. nagy leszorító erővel meg talán összeszedsz annyi előnyt hogy a 10-15km/h mínusz sem vészes a hosszú egyenesben.máskülönben nem tartom elképzelhetőnek. 2-3mp csak annyi lenne hogy valahol több mindent elvállalnak de 25-30mp az még egy ekkora pályán is ordas különbség

(#6175) JoinR válasza subaruwrc (#6174) üzenetére


JoinR
senior tag

Nem nyert :) Ha megnézed a legjobb köröket, a végsebesség bőven 260 felett van, amihez kb. 0-s első splitter és 5-6-os hátsó szárny kell. Amit felraktam gtr-masters fórumba setet, igen konzervatív ilyen téren, és nem is érhető el olyan végtempó vele.
Egyébként szerverre felcsatlakozva bárkit lehet nézni, el lehet lesni 1-2 trükköt.

[ Szerkesztve ]

(#6176) vlevi válasza Shodan (#6173) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nincs trükk, nincs titok. Akik elöl vannak, nagyon sok éve szimulátoroznak. Az a setup, ami sokunknak egy idegbeteg vezethetetlen vacak, az nekik gyorsabb, mint az, amivel az átlag normálisan végig tud menni.
Ez egy hihetetlen hosszú pálya, ha mindegyik kanyarban csak minimálisat hagysz benne, már akkor is másodperceket buksz, mire körbeérsz.
Egyszerkétszer kipróbáltam néhány kanyart gyorsabban venni, egyszerkétszer bejött, akkor sokat nyertem, de többnyire nem sikerült kivitelezni, olyankor disznónagy fetrengés lett belőle.
pl. 7-es szárnyállással a flugplatz hosszú egyenes végén az enyhe balost be lehet venni nyélgázon. Ha sikerül. És van még 2-3 ilyen kanyar, ami menne padlón. De a kanyargósabb részen midegyik kanyart nagyon "megtisztelem"
[link]
Erre lehet jó a hotlapozás, akár saját ghost autót figyelve is. Hol van az, ahol mégegy kicsit később lehet fékezni, mi az, amikor viszont korábban kell, és mikor lehet a kanyar kijáratánál padlót nyomni, hogy az egyenes (márpedig abból nagyonsok van) tökéletes legyen.
És a baromi hosszú pálya. Csak ott van azért, hogy nehogy elrontsam, mert akkor félóra idő megy a levesbe (az ESC utáni újabb felvezetőkörrel együtt).
Én is próbáltam Sinka Dani setupját, de én sem bírtam vele mit kezdeni. Visszaálltam a gyárira, váltót hosszabbra vettem, szárnyat 7-re, hátsó felfüggesztés slow rebound pedig 10 (az eredeti 13 helyett). 6-os szárnyállással már nálam is állandóan eldobálja a hátulját

(#6177) AMD_ok válasza vlevi (#6176) üzenetére


AMD_ok
őstag

Na en is kiprobaltam most, csak a verseny kedveert :) masodik menetre egy 8:35:1 ment, de tenyleg van meg benne, de mivel ismeretlen az auto (most mentem vele eloszor), igy ez is eleg, a futamra nem megyek, mindenkinek jo versenyzest ;)

(#6178) subaruwrc válasza JoinR (#6175) üzenetére


subaruwrc
félisten

nekem az lesz a legnagyobb érvágás hogy abs nélkül a dfgt pedáljával nem tudok elég mélyeket fékezni,ott sok marad benne. most abs tc on két nagy hibával mentem egy 8.39-et. kerék összetartásokon változtattam elöl hátul meg lecsökkentettem a szárnyakat 0-6 ra

(#6179) Shodan válasza vlevi (#6176) üzenetére


Shodan
addikt

Az pl pont nekem is megy padlón. Haver most írta hogy csak 2 kört sikerült mennie úgy hogy nem is ismeri a pályát és 8:5x valahányas idő. Na ettől fakadok én sírva :W :Y

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#6180) RECSKA válasza Shodan (#6179) üzenetére


RECSKA
veterán

Ismeretlen palyan egybol 9 ala? Aha... :)

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#6181) vlevi válasza Shodan (#6179) üzenetére


vlevi
nagyúr

Az azért eléggé a hihetetlen kategória. Ezen a pályán minden második kanyar szopatós, csalóka ívű, amiben kőnnyű besokallni, dombtetőn lévő beláthatatlan kanyar. Ha ezt valaki látatlanban végig akarja úgy nyomni, hogy tempót is megy, az tuti 10x eldobja egy körben.
Evora gtc-vel próbálta?

(#6182) macy


macy
addikt

(#6183) Viper26 válasza macy (#6182) üzenetére


Viper26
nagyúr

:R

iPhone 14 | FR955

(#6184) shteer


shteer
titán

jó a futam :)

..szerintem jónak tűnik

(#6185) MPowerPH válasza Shodan (#6173) üzenetére


MPowerPH
félisten

En most fejeztem be, eleg volt. Az elso szektorban van meg 1s, de iszonyat nehez osszekaparni, ezert mar inkabb hanyagolom. Egyebkent jo ez az auto, tetszik. :)

8:23.589

Pont ahogy mondtatok, ilyen hosszu palyan nem lehet nem hibazni. Mindig van egy-ket kisebb hiba, ami x+y masodpercbe kerul. Viszont ahogy egyre jobban ismered a palyat az adott autoval, ugy tudsz fejlodni.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#6186) Jack@l válasza Shodan (#6179) üzenetére


Jack@l
veterán

Nekem sikerült izzadva 9 alá benyimni, de kicsit lecsúsztam az ívről az egyik kanyarban és nem valid. Viszont néztem most a versenyt, hossszú egyenesekbe én nemhogy a 260-at, de a 240-et jó ha kihozom. Az enyhe felfele emelkedőn pl 220-nál elfogy a cufla a kocsiból. Valami nem okés még mindig technikailag. BMW setupjával sikerült 20 mp-et faragni, de a végsebességeket nem értem.

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#6187) macy válasza Viper26 (#6183) üzenetére


macy
addikt

Nem én voltam :)

(#6188) Shodan válasza Jack@l (#6186) üzenetére


Shodan
addikt

Váltó átételt kell állítani és jó lesz. Most mentem ezen a futamon és elég jó volt, még jobb időt is mentem mint eddig a best.
Csak a két futam között nem tudtam hogy megint kell tankloni és elveszik a setup. Így az offos.
A stremet elnézve azért még van hova fejlődnöm.

@bmw omg :D

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#6189) JoinR válasza MPowerPH (#6185) üzenetére


JoinR
senior tag

1s a 2. szektoridejéhez képest van, szóval akár lehet benne 2x annyi is :D
20 alá be lehet menni 100% tapadáson (az alapján, ha a prekvalos idődhöz viszonyítjuk az élbolyt, nem tudom mennyit adtál bele ott)

Jó volt ez a Norbis futam, bár továbbra se lesz ez a pálya a kedvencem. Köszi a szervezést :U

(#6190) --Lorant--


--Lorant--
aktív tag

(#6191) Enton


Enton
addikt

Itt vannak eredmények/kvalifikációs idők a futamról:

[link]

[ Szerkesztve ]

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#6192) MPowerPH válasza JoinR (#6189) üzenetére


MPowerPH
félisten

Nem, az 1s az minusz volt az elozo koromhoz kepest, az elso 8 kanyarban szedtem ossze kb. Poenbol vegigmentem azert... Szeron 8:40 korul mentem ha jol emlekszem, igaz ez volt az egyetlen ertekelheto korom, ami persze invalid, mivel fuvet csiptem Tobbi mind 42, es folotte. Nem mentem sokat, es messze nem volt egyik sem tokeletes, aztan meg nem is eroltettem, mivel ugy volt, hogy nem leszek itthon a futamra... Akkor meg hotlapson is csak 32-es idoket tudtam menni, szoval ahhoz kepest gyorsultam 8-9s-et, elotte kolcsonzott setuppal mentem, meg soft gumival.
Hogy allitom be hotlapson, hogy az aszfalt tapadasa hany szazalekos legyen? Most raprobalnek ugyis egyet.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#6193) JoinR válasza MPowerPH (#6192) üzenetére


JoinR
senior tag

Nem tudom hol lehet számszerűen belőni, én is kerestem.

szerk: szerintem az optimum tapadást kell lejjebb venni, de hogy mennyivel, nem tudom. A szervereken se konstans volt a tapadás, idővel mindig felment 90-ről 91-92-re.

[ Szerkesztve ]

(#6194) MPowerPH válasza JoinR (#6193) üzenetére


MPowerPH
félisten

Na ezt jo lenne megtalalni. :U

Don't Tread On Me

(#6195) macy válasza Jack@l (#6186) üzenetére


macy
addikt

Én 264-et mentem a hosszú egyenes után a lejtőn, de így is csak 9.05 lett.

(#6196) subaruwrc válasza MPowerPH (#6185) üzenetére


subaruwrc
félisten

8.33 és 272-t megyek maximum. van még benne egy két sec de a szerveren aidek nélkül mentek ennyit én meg abs tc on ha kitaposom a lelkét és a penge élen táncolok végig.. na mindegy.

(#6197) Ventur@


Ventur@
senior tag

Üdv!

Egyik jó barátomnak gondja van az AC-vel. Megpróbálok itt segítséget kérni, hátha ti többet tudtok segíteni, mert nekem már kimerült a repertoárom. A helyzet a következő:

W7-ről OS csere W8.1 64bit-re (pontos változatot nem tudom, nem is kérdeztem). Friss telepítésű Steam és AC. Belépve a játékba nincs Drag 400-1000 és Drift pálya. Nincs a listában. Játéképség ellenőrzése meg volt, semmi változás. AC letöröl, gép restart, újbóli letöltés után sincs változás. Próba másik HDD-re telepítés (Steam + AC) és semmi változás. Mintha ez a 3 pálya nem is létezne. Próbáltuk, hogy az én AC-mból becsomagol a 3 pálya és átküldve jó barátomnak, majd bemásolja saját AC-jába, de semmi. Nincs a pályák között a fent említett 3 pálya.

Semmilyen pályaszűrő nincs/nem volt bekapcsolva. Kb. 3-4x volt épségellenőrzés + vagy 2-3x teljes újratelepítés és változatlan a helyzet.

Én itt adtam fel, mert még ilyet nem is láttam. Valakinek ötlet, hogy mégis mit lehetne csinálni?

Előre is kösz a segítséget jó barátom nevében is :R !

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#6198) #70869248 válasza Ventur@ (#6197) üzenetére


#70869248
törölt tag

..ha bent vannak a mappák, és jól vannak bent, akkor valamiért nem olvashatja.

...egyébként remélem nem 'race weekend'-ben van, mert ott valóban nem látszanak ezek a pályák. :)

(#6199) barcalaci84 válasza Ventur@ (#6197) üzenetére


barcalaci84
őstag

nálam is úgy van h nem látszanak a drag pályák a pályaválasztóban...viszont a race weekend menüpont ALATT van egy Drag menüpont mostmár és itt lehet választani a 400 vagy az 1000-res pálya közül

(#6200) beszter1991


beszter1991
tag

Sziasztok. Assetto Corsa-ban hogy lehet Versenyben vagy carrierben menni?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Assetto Corsa
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.