Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh_019
senior tag
Ja nem volt rossz csak sok benne az Ubisoft butaság. Sokszor nagyon felidegesitett, nekem 50 órám van benne a story kész de már nincs kedvem játszani vele mert a történet vezetés nem volt a legjobb, katyvasz és egyszerű a story is mint a faék.
Összességében én a Ghost of cusima -t jobban élveztem de ez is egész jó volt, de viszont számomra felejthető. -
myckey
veterán
Az az, az is marad !
Itt is megy a game, csak lassu a haladasom, keveset is lepek be egy ideje...ha meg belepek, elkap a vibe es keveset haladok. ordogi kor
( kb. 50 ora es meg nem szedtem ossze Yasuket, plusz le sem rendeztem az elso regiot )dobok majd kepet

Doblós
Itt a frissites ota, elojott a dx12 erorr...
akad, hogy kidob a game, elsore. -
mcwolf79
veterán
Nem azért lesz jó egy játék , mert a te értelmezésed szerinti "content" van benne. Az hogy tele van szórva a map mindenféle biszbaszszal amit be kell gyűjteni az sztem nem növeli az élmény faktort. Ha ilyennel toljàk fel a játékidőt 1000 órára az már régen rossz.
Inkább legyen például egy Witcher 3 féle játék jóval kevesebb játékidővel, mint egy ACS féle időrablò gyűjtögetés. A mai napig szerintem top 3-ban lévő AC Odyssey -nek is ez volt a ràkfenéje, hogy ilyen gyűjtögetéssel lett kitolva a játékidő. -
myckey
veterán
Errol van szo !
Ha mar fizet erte az ember ( jo esetben ), okozzon mar oromet !Szamomra az ev meglepetese, vagyis az utobbi idok legnagyobb meglepetese, pedig egy lyukas garast nem adtam volna ra !
Orulok neki, hogy tobb helyen jol megy az eladasokban is, es ertekelesekben is igen jol szerepel...Kellene meg par program Uborkatol.
Itt sincs meg Yasuke, en is az elmult par napban probaltam koncentralni az Objektivakra, kiemelt feladatokra, es haladgatok elore. Kellene majd a benga samurai, Naoe melle

Tegnap egesz sokat olvasgattam a Codexben, meg ezegettem azokat a muveszi abrakat stb...Nagyon el tud kapni a legkor, az atmoszfera ! Eszre sem veszem, eltelelt 1-2 ora...Progressio pedig alig-alig.
Akad 2-3 masik game is, de azokat hagytam is egyelore. ( amugy meg, Stalker2 be kva sok orat raktam, szoval ott nem is sajnalkozok...a masik meg a FFXVI, ez is rohadt jo lett, es ebbe is akad bove oraszam, cask meg egyik sincs lejatszva )Visszaterve Yasukera !
Itt is elteroek a velemenyek, mert tobb embertol is lattam, hogy szamukra a samurai tortenete, es karaktere a szimpatikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
akad, hogy kidob a game, elsore.

Ha mar fizet erte az ember ( jo esetben ), okozzon mar oromet !