Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
válasz
Creative997 #4174 üzenetére
Az szuper, bár nekem úgy tetszik, ahogy van.
Nem gondolnám, hogy szükség lenne egy remake-re. -
Creative997
őstag
Idén Novemberre tervezik a remaket
-
Creative997
őstag
-
Werkly
őstag
válasz
Creative997 #4170 üzenetére
Rápróbálok holnap hátha megoldja. Anno tán a GTA IV-ben volt hasonló és ott 30-ra kellett lockolni de az lehet game settingsben volt nemRTSS-ben.
-
Werkly
őstag
válasz
Creative997 #4168 üzenetére
Igen eredeti Uplayes gold verzió. Nexusmods-on van egy 240FPS patch amúgy. 1440p 144Hz-n használom. Animusban pl. a lift meg sem moccan. Vagy elején mikor az assasin rádlőne semmi csak rád fókuszál. Ilyenkor vissza origi exe majd az issue után újra patchelt exe.
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
Eredeti? Nem tudom, hogy vannak e olyan mod/patchek, amelyek lehetővé teszik a magas FPS használatát anélkül, hogy a játékmenet megsérülne.
Esetleg Nvidia Control Panel/AMD Radeon Settings segítségével bekapcsolhatod a V-Sync-et vagy az Adaptive V-Sync-et. Ez is segíthet stabilizálni az FPS-t anélkül, hogy túlságosan alacsony lenne a képkockasebesség.
Csak ötletetek, nagyon rég játszottam vele -
Werkly
őstag
Próbáltam az FPS unlock módosított exét de pár szituációban megakad a játékmenet. Gondolom a képkockasebesség miatt. Ilyenkor eredeti lockolt 60FPS exe vissza majd utánna csere. Ez így elég cumi. Tapasztalta más is? Ha egyáltalán játszik még vele valaki?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Creative997 #4165 üzenetére
Amúgy még jól is jártam.
Az élsimítás nem volt maxra véve, mert 4K-ban azt nem bírta a kártya, viszont semmi különbség nincs visszább véve látványban, ellenben érezhetően máshogy fut a játék. Ráadásul ágyútűznél a füstben azért lassú volt, most meg se röccen. Van olyan nagy a felbontás, hogy kiküszöböli az "olcsóbb" élsimítási beállítást.
De tényleg nem láttam még ilyet. Pl. amikor a búvárharang függőlegesen ereszkedik a vízbe (1. kép), a háttérben/előtérben torzítva vízszintesen is beúszik a jelenet a képbe. Változó, hol mennyire esik szép a kép, tágas, világos helyeken kevésbé. A víz alatti járatok, hajóroncsok belseje jellemzően nem ilyen.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Creative997 #4163 üzenetére
Uplay, szóval a legfrissebb.
Amúgy ma este rájöttem. Már kínomban elkezdtem butítani a grafikát, és láss csodát... az élsimítás volt a bűnös. Víz felett nincs vele gond, lehet maxra venni, vagy amíg a VGA bírja, víz alatt viszont az SMAA fölöttieknél előjön ez a probléma.
Egyből ki is pucoltam a cápás barlangot, sokkal könnyebb, ha ha meg tudom különböztetni a cápát a környezettől.
Ilyet még nem is láttam, szóval azért csak fos a motor, bár ahogy emlékszem, a maga korában szar volt az összes régebben, én is csak azért játszok gondtalanul, mert a gépem újabb mint ezek a vackok.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dilikutya #4161 üzenetére
Felraktam egy régebbi drivert, de igazán kár volt. A víz alatt ki se próbáltam, de az egyik erőd kifosztásánál fixen ugyanazon a ponton a Windows-t is megöli a játék.
Ennyit nem ér az egész, a víz alatti küldetések kuka. Néhányat kínlódva meg lehet csinálni, de zömében teljesen használhatatlan. Érdekes, hogy más baja nem volt a játéknak. Sose voltak ilyen technikai gondjaim se ezzel, se másik kártyával, se más driverrel, se másik játékkal. Hajlok rá, hogy a játék fos, ahogy azt írják is itt-ott. -
Dilikutya
félisten
válasz
Creative997 #4160 üzenetére
-
Dilikutya
félisten
válasz
Creative997 #4158 üzenetére
Pff, fasza bug-ba futottam bele. A víz alá merülős részek konkrétan játszhatatlanok, semmit se lehet látni, egy ocsmány grafikai hiba van. Drivert kéne valami régit visszatenni, de valami őskövületet, mert 2021-es bejegyzésben írták. Bár az Nvidia kártya volt, de Radeonnal is szar. Konkrétan ami merülős, az játszhatatlan, semmit se látni, csak csíkokat, meg a kép ferdén fekve is megjelenik, átüt a rendesen, rettenetes.
Ez se lesz kimaxolva, főküldetés remélem nincs több merülős, a gyógyszerkeresőset félvakon még meg tudtam csinálni. -
Dilikutya
félisten
válasz
Creative997 #4156 üzenetére
Nekem elég lenne egy hajó, amit magam irányítok, valamelyik hadihajó a 4-5 sor ágyúval.
A Csókával azért körbe kell táncolni az erődöket és a nagyobb hajókat, mire elég találatot kapnak.
És most már a nyersanyag önmagában nem elég a fejlesztésekhez, kellenek a tervrajzok is, azt hiszem, elásott kincses ládákban találni őket. Azokat mondjuk felkutatom majd.
-
Creative997
őstag
válasz
Dilikutya #4155 üzenetére
Igen, a legendasakhoz kell a tuning a csokara. Mindegyiknek más erőssége van, azokra kell fókuszálni. Bár a 4-bol 3 nem olyan nehéz, viszont az egyik (már nem emlékszem melyik sarokban tanyázik) az iszonyú nehéz, mert baromi gyors.
De ezeket csak a végén próbáld, mikor már a legtöbb statod maxos (pancelzat, fegyverek). És a körforgás itt be is zárul, hiszen ehhez rengeteg nyersanyag kell, ami bizonyos hajóból jön a tengeren. Na én ezért csataztam sokat, így gyorsan meglett és még élveztem is.
Klassz lenne több hajót vinni, de igazából ezt a későbbi részekben sem vezetik be. Hát nem egy tolvajtempo. -
Dilikutya
félisten
válasz
Creative997 #4154 üzenetére
Egy darabig ment a beleélés, de aztán unalmas kezd lenni a sok hajókázás, a gyors utazás nagy ajándék.
160 pénzekért már ki se kötök egy ládáért.
De a legjobban az zavar, hogy nem lehet a hajót lecserélni nagyobbra. Este bepróbálkoztam egy legendás hadihajóval, esélyem se volt ellene. -
Creative997
őstag
válasz
Dilikutya #4153 üzenetére
Igen, sajnos az egész AC világra jellemző az ismétlődes, úgyhogy jól teszed, hogy a storyt tolod előbb (bár szerintem elég gyenge az elodeihez képest), aztán ami érdekel. Én próbáltam úgy beleelni magam, mintha én sétálnek a homokos tengerparton, én énekelek együtt a matrozokkal (és tényleg) vagy kocsmazom, jároma dzsungelt. És csak oda mentem vissza, ami tetszett. Pl. a tenger alatti barlangok vagy csak szimplán órákat hajokazok és csatazom. Vagy járom Havanna utcáit.
Persze ezt csak a 2. vegigjatszasnal, mert maximalistakent mindent is meg kell keresnem -
Dilikutya
félisten
Én idén kezdtem el. A grafika szerintem ma is megállja a helyét, szépen megy már 4K-ben, szép, élettel teli a környezet. Először elkapott a hangulat, a városi bérgyilkolás, a kalózkodás, az erődök ostroma... aztán újra és újra ugyanaz, borzasztóan repetitív a játék. Jobban kell a főküldetésre koncentrálnom, mielőtt úgy unnám meg végleg, hogy a végére se értem, és csak a legfontosabb dolgokat csinálni. Ládák, Animus-töredékek stb. felejtős, nem ér annyit a dolog, a kincses térképekkel majd még vacakolok.
Ami határozottan jó, hogy a modern kori szál nincs túltolva, sőt alig találkoztam vele a 44% alatt, ami nem is baj, mert nekem az zavaros baromságnak tűnik.
A flottámmal egyelőre nem tudtam mit kezdeni, mert a játék csak homokórázik, akármikor belépnék a flották kezelésébe.
Viszont kimondottan zavar, hogy hatalmas hajókat is elfoglalhatok, de nem irányíthatom őket, csak a csoffadt Csókát. -
homerhamm
addikt
Ma 10 éves a játék!
-
melega
őstag
A Balck Flagat imádtam a hajóm fegyverzetét, páncéljáűt, és szigonyfelszerelését 100 %osra fejlesztettem, és vele az összes legandás hajót elsüllyesztettem.
Viszont két AC Black Flagess pólot vettem mgamnak leértékelve az Asian Expresstől előre kellett fizetni bankkártyára, de vámmal együtt is megérta:
Egy AC Balck Falgas jelemzt meg a Cosplay madetől 50 % os lerétékelés volt belőle.
Majd hozzák őket:
Ez a jelmez még az olcsóbb kategóriába tartozik.Valakit érdekel a bolt:
[link]
Na ezek a cuccok amik a Balck Falghez kapcsolódnak kimondottan AC játékosoknak.[ Szerkesztve ]
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
Hogyen lehetséges, hogy a játék kilövi az MSI afterburnertben beállított vga downclockot, és a VGA folyamatosan maxon megy? Semmi már nem csinál ilyet, csak ez a játék. VGA max órajeleken megy, miközben 30% sincs a terhelés, GPU órajelet nem tudom változtatni, még a power limit sem működik. Miért?
-
Rasiel
senior tag
válasz
intuicio #4144 üzenetére
Az, hogy néha, pár másodperc erejéig 60-ról lemegy 20-30-ra az FPS-szám, V-Sync miatt lesz. Mivel Double Buffered vertikális szinkront használ a játék, ezért, ha ezt az ingadozást meg akarod szüntetni, érdemes használnod a D3DOverrider nevű alkalmazást. Töltsd le, telepítened nem kell, csak fusson a háttérben, s a Black Flag .exe-jére állítsd be a "force triple buffering" opciót! Igaz, így valamelyest megnő a játékban az input lag, de legalább az ingadozás megszűnik.
Még egy lehetőség eszembe jutott: NV Control Panelben a játékra állíts Fast Sync-et a V-Sync beállításnál! Viszont, ha jól emlékszem, ezt a BF annyira nem szerette, nem volt olyan sima tőle a játék futása, ezért hanyagoltam anno és maradtam az Overrider-nél.[ Szerkesztve ]
-
-
Rasiel
senior tag
válasz
intuicio #4142 üzenetére
Ez alapján úgy vélem, az ApexParticles opció lenne a Physx kapcsolója, viszont nálad 0-ás értéken van, tehát ki van kapcsolva.
Egyébként Motion Blur-t kikapcsolnám, mivel meglátásom szerint inkább ront az élményen, mintsem hozzátesz. Ezen kívűl nálam a ShadowQuality 6-os értéken van, GTX 970-el nyugodtan beállíthatod te is ezt. Plusz élsimítás tekintetében érdemesebb az ingame SMAA-t használni, mert kevesebb az erőforrásigénye, mint az MSAA-nak, valamint szebb összképet is mutat a Black Flag-ben. -
intuicio
aktív tag
Assassin4.ini
[Graphics_DX11]
AdapterVendorID=4318
AdapterDeviceID=5058
DisplayWidth=1920
DisplayHeight=1080
RefreshRate=60
DisplayableRefreshRate=60
AntiAliasingMode=2
VSync=1
EnvironmentQuality=3
TextureQuality=2
ShadowQuality=3
ReflectionQuality=2
GodRays=2
MotionBlur=1
SSAO=3
UseVolumetricFog=1
ApexParticles=0Az NVIDIA Control Panel-ben a Physx GPU-ra van állítva
-
Rasiel
senior tag
válasz
intuicio #4137 üzenetére
Nem V-Sync, hanem Physx.
Ahogy nézem, az 1.07-es verziót használod, abban kell lennie Physx opciónak. Egyébk€nt ez (is) okozhatja ezeket a pillanatnyi megakadásokat. Ha aktív ez a beállítás, nálam ez a helyzet egy i7-6850K, 32 GB RAM és egy GTX 1070-nel. De az előző i5-ös konfigommal is csinálta, ha be volt kapcsolva a Physx. -
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Assassin’s Creed IV: Black Flag – Jackdaw Edition v1.07 virágbolti verzió van meg.
Játék közben nagyon ingadozik az FPS. Van hogy 60FPS-ről lemegy 5FPS-re is! Majd vissza ugrik 60-ra. Már próbáltam RivaTuner programban fix 60FPS-re beállítani, de ott is ez a jelenség jön elő. VSync ki/be kapcsolva is ez van.
Gépkonfig bőven megvan hozzá:GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3
INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOX (@4.2GHz)
COOLERMASTER Hyper 212 EVO
ASUS STRIX-GTX970
Samsung SSD 850 EVO 500GB (Games Install)
2x CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9
OCZ-AGILITY4 (128 GB)(Windows 10 Pro 1903)
CORSAIR RM Series 550W
WD Black 2TB 7200rpGondoltam megvásárolni a játékot, de azt olvastam, hogy eredetinél is ez a jelenség van.
Van esetleg aki ebben tudna nekem infót adni, hogy mit kell tennem a fix 60fps-ért?
-
Fred23
nagyúr
2013-tól vágytam valami ilyesmire. Nyuszim meg vett egyet nekem nyaraláson.
Aztán ahogy itthon kiderült többek számára is, hogy szeretem ezeket a cuccokat, úgy tűnik, lesznek még a jövőben hasonló ajándékaim.
[ Szerkesztve ]
-
adeva
újonc
sziasztok/
valaki tudna segíteni, hogy miért van az, ha kilépek a játékból, maid folytatni akarom, eltűnik a mentés!
Újra indítja azegészet. Már újra telepítettem, és ugyanaz.
üdv:adeva -
Itike1
csendes tag
Windows frissítéseken kívül semmi nem változott.Minden szoftver a lehető legfrissebb.Már a teljes Windows is átraktam azóta,hátha megoldja,de semmi.Még annak idején win 7-en ment rendesen,aztán frissítettem 10-re,akkor is ment.Aztán hosszabb kihagyás után akartam most elővenni,de már nem ment.Az a nagyon furcsa az egészben,persze azon kívűl hogy használhatatlan,hogy ha a kompatibilitást win 98-re állítom,akkor meg elindul,de a szaggatást meg semmi nem indokolná amit olyankor produkál.És mint mondtam a Saints Row 4 ugyan ezt csinálja.
-
Itike1
csendes tag
Sziasztok.Az a problémám,hogy alig indul el a játék,szinte egyből kidob.Hibaüzenet nincs.Próbáltam a kompatibilitási üzemmódot is változtatni.Ott csak Win 98-ban indul el és akkor is akad,használhatatlan.Se win7-ben sem 8-ban nem megy.Próbáltam már keresgélni neten a megoldás után,de semmit nem találtam.Estleg valaki tud megoldást?Saitns Row 4-ben ugyan ez a helyzet,de ezeken kívül sose volt még ilyen problémám.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! problémám van a játékkal.
nagyon az elején vagyok, de a játék magától kifagy.
elkezdődik a küldetésem, AC4BFSP.exe program leállt. Nem tudok semmit sem kezdeni vele. igen, a program eredeti, bezsákoltam, mikor akció volt.win 7 home premium, minden frissítés telepítve gyárilag.
köszi a tippet! -
Fred23
nagyúr
válasz
vaakuum #4123 üzenetére
Ha a harcot már jól begyakoroltad, megcsinálhatod azt is, hogy a fémszállító hajók egyik útvonalán kinézel egy szűkebb helyet, oda beúszol, és mikor elmenne melletted a nagy hajó, felkapaszkodsz rá; aztán kinyírod egyedül a teljes legénységet. Mikor végeztél, vissza a Csókára, megcsáklyázod az álló, legénység nélküli hajót, és egyből meg is van a zsákmány, esetleg még a bug is elmúlik, és a legyőzött hajót javításra is használhatod. Ha meg nem, egy fejlesztés, és -ha jól emlékszem- ott a kijavított hajó.
-
vaakuum
addikt
Köszi!
A leírásban utána megtaláltam, hogy tényleg hátra kell nézni, ezek szerint a pontosság sem mindegy... az első ágyú is megszívat még sokszor, mikor azt hiszem, hogy már az oldaló ágyúk lővonalát adja be, valójában a láncosgolyóssal céloz...
A bug viszont kellemetlen lesz, mert a fejlesztéshez fém kellene, azt meg elég combos hajók viszik, hogy az egyetlen életerővel győzzek.... de talán a hordókkal
-
Fred23
nagyúr
válasz
vaakuum #4121 üzenetére
1. Emlékeim szerint csak hátra kell nézni a hajón, nyomni a bal egérgombot, és repül a hordó. Lehet, csak nem néztél hátra.
2. Ha a kikötőmesternél sem lehet, miközben tényleg tropa a hajó, akkor az bug. Viszont ha csinálsz egy fejlesztést a Csókára, úgy emlékszem, az automatikusan fullra javítja a hajót, ha éppen nem olyan. -
vaakuum
addikt
Valaki árulja el pls, hogyan lehet PC-n:
1) robbanóhordót lerakni harc közben. Van a hajón 10 darab, de nem tudom lerakni.
2) hogyan lehet a Csókát visszajavítani, ha egy rosszul sikerült harcból az utolsó csík életerővel sikerült meglógni? A nyertes csaták után mindig megkérdezte, javítsuk-e, de most nem tudom javítani... a kikötőmester is azt mondta, nincs mit javítani rajta.[ Szerkesztve ]
-
92 óra stream szerint és 90% a vége felért a kettőhöz és a kiegjeihez vagy még jobb is volt nem tudom eldönteni még egy ideig rajta lesz a gépemen három nagy hajót nem nyomtam le még hihetetlen hogy az AC k hogy magukba szívnak
-
n.gab
aktív tag
válasz
Dark Wander #4115 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Hajóból már csak 1 kell. Így könnyebb lesz,hogy tudom hol kell keresni.
A ládákat nem értem mert minden ládát kinyitottam már elvileg de egy sincs.
Youtube-on néztem videót, hogy hol vannak de nekem azokon a helyeken nincs is láda.
Térképen meg mintha kékkel jelölné. Azért gondoltam, hogy nem mindig látható. Mint a kékbálna. -
Dark Wander
tag
Ha minden mellék küldit megcsinálsz valószínű hogy belé futsz a konvojokba is, ha külön nem mész hajózni.
Egyik konvoj a Bovista fok előtt lesz, jól emlékszem észak felé. Másik a kalóz öböl környékén. 3. meg ha nem tévedek a térkép jobb alsó területen lesz... majd megnézem hátha a térképen látható. (nem kötelező megtámadni)
A szociális ládák meg ugyan úgy néznek ki mint a normál. Még a térkép se jelöli másképpen. Tehát ha érdekel összeset fel kell nyitni, majd közte lesz szociális ládák. Szociális ládák helyükre már nem emlékszem. Sárga színű ládák a dlc-k. -
gabee jr
tag
Hú, de idegesítőek ezek a feladatok.
Én is szeretek kimaxolni egy játékot, mert azért vettem meg, hogy szórakoztasson a pénzemért, de mikor már a 298. ládát kell keresem, vagy ilyen hasonlóan buta és értelmetlen feladatok elé állít a játék szerintem inkább idegesítő és frusztráló sem mint szórakoztató, ami a cél lenne vele. De kinek a pap kinek a lánya, ugye... -
n.gab
aktív tag
válasz
dellfanboy #4107 üzenetére
Meg lett a megoldás egy telefonos malom app megverte. -
n.gab
aktív tag
Győzött már itt valaki a gép ellen malomba?
Van esetleg erre valami tuti taktikája valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest