Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
válasz
Creative997 #4174 üzenetére
Az szuper, bár nekem úgy tetszik, ahogy van.
Nem gondolnám, hogy szükség lenne egy remake-re. -
Croft-21
őstag
Tökre meglepődtem, hogy marketplacen a Black Flag gold előfizetéssel csak 1196 Ft-ba kerül.
[link]
Én annó 2013-ban 12k-ért vettem, de nem bántam meg..
Egyébként nekem a Rogue kimaradt, lehet bekéne szerezni. -
Croft-21
őstag
válasz
Ra's al Ghul #3949 üzenetére
Sztem a legjobb részek az AC2 és a Brotherhood volt. Utána meg a Black Flag
Az Unityvel is játszottam, de az nekem már nem AC. -
Croft-21
őstag
válasz
FireKeeper #3823 üzenetére
Sztem meg kontrollerrel tök jól lehet irányítani. Nem kell külön még egy dolgon a kezedet tartanod (egér) a kamera forgatásához, mert a kontrolleren ezt egy ujjal meg lehet oldani.(hüvelyk)
-
Croft-21
őstag
válasz
Tex Murphy #3815 üzenetére
Lefegyverzést úgy tudsz csinálni, hogy kézre váltasz, védekező állásba lépsz és amikor neked támadna az egyik őr, akkor elveszed tőle a fegyverét. Azt nem tudom, hogy PS3-on ez melyik gomb, de xbox360-on ha jól emlékszem az X-el lehetett elvenni a fegyvert.
[ Szerkesztve ]
-
Croft-21
őstag
válasz
Loki Mester #3782 üzenetére
A szünetmentes táp lenne a megoldás
-
Croft-21
őstag
Sztem a közösségi ládák már nem nagyon elérhetőek azok számára, akik most játszanak a játékkal, hiszen lassan 1 éve annak, hogy kijött a Black Flag. A közösségi ládák azok online eseményhez köthetők, kb olyan mint a közösségi kihívások, hogy csak egy ideig voltak elérhetőek. Kb fél éve töltöttem is fel egy ilyen videót, ha érdekel.
Bár nem hiszem, hogy még elérhető lenne a játékban, de ki tudja.
-
Croft-21
őstag
Sztem majd lassan nyithatnátok egy ACV topikot, mert az itt leírt találgatásoknak nem sok köze van a 4-hez.
Sorry.
-
Croft-21
őstag
-
Croft-21
őstag
Hétfőn megjelent egy cikk az AC5-röl, bár az nem derül ki belőle, hogy hol fog játszódni, de elvileg még idén kiadják!
AC5 - cikk -
Croft-21
őstag
válasz
Malibutomi #3178 üzenetére
Azon a szigeten, ahol ez a hajó van, ott el van ásva egy kincsesláda is.
-
Croft-21
őstag
Akit esetleg még érdekel a holnapig elérhető közösségi kihívás és még nem csinálta meg, annak itt ez a videó Hátha segíteni fog...
-
Croft-21
őstag
Közösségi kihívás elérhető boxon. Most épp raktárakat kell kifosztani 2014.02.05.ig.
-
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23 #2963 üzenetére
Hát mert Te irtad azt, hogy "mások flotta küldetéseiben". Csak pontosítottam...
-
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23 #2961 üzenetére
Pontosabban csak azoknak tudsz segiteni, akik fel vannak véve a barát listádra. Toturi, én is boxon játszok
Viszont én már nem igazán flottázok, egy ideje kiakadt a gyémánt számláló 9999-nél.
-
Croft-21
őstag
válasz
Ra's al Ghul #2935 üzenetére
Én tegnap megcsináltam a 10 merenyletet, de nekem azt irta, hogy jutalmam 1000R és 50 egység minden nyersanyagból. :/ Gondolom azért mert már korábban megkaptam a Felfedezői ruhát. Dehát attól még adhattak volna mást!
-
Croft-21
őstag
válasz
szami777 #2902 üzenetére
Akkor csinál kivégzést, ha egyszerre ketten támadnak ránk. Az AC3ban is igy volt. Ilyenkor egy kis piros háromszög jelenik meg a katonák feje fölött és a védekezés gombot kell gyorsan megnyomni, akkor össze jön a dupla kivégzés
Amúgy tényleg nagyon jó, szerintem megéri kipróbálni.
-
Croft-21
őstag
Tegnap csináltam egy multis kommentár videót, bár tudom itt arról egyáltalán nem esik szó soha, de hátha valakit érdekel...
-
Croft-21
őstag
Itt van egy leírás képekkel a kincsek lelőhelyéről.
-
Croft-21
őstag
"Gratulálunk! Teljesítetted a közösségi kihívást! A közösség nem érte el a 100%ot, így kapsz 1000R-t meg 50 részt minden nyersanyagból fájdalomdíjként" ...a lakatos pisztoly helyett! Hát engem már nem érdekel. Ilyen dolgokat kitalálnak, hogy rabolj ki 900 ezer raktárat 3 nap alatt, fejenként 10et és érjétek el a 100%ot. dec 27től - 29ig volt elérhető ez a kihívás, 28.án este 22%on állt... Hát nem csodálom, azt a 10et is unalmas volt kifosztani egymás után...
-
Croft-21
őstag
válasz
james001 #2549 üzenetére
Már a BH óta volt manhunt is ugyanúgy mint a többi: wanted, assassinate, manhunt, volt még chest capture is. Sztem Te egész egyszerűen csak a wanted móddal játszottál, abban volt az, hogy öld meg a célpontot.
Kenan: Ebben a videómban van egy közösségi láda. Nézd meg a Kalóz szigeten, a nagy házban fent, a szobában, hátha ott lesz neked is.
-
Croft-21
őstag
válasz
james001 #2545 üzenetére
Igen amit írsz az a manhunt. De ugye a manhuntban két csapat van, az egyik az üldöző csapat, a másik meg a préda, akikre vadásztok, de félidőnél cseréltek. Ezért írta azt, hogy rejtőzz el, mert épp a préda csapatba kerültél. És igen, ha az egyik csapattársaddal rejtőzöl el, akkor azért több pont jár, mintha egyedül lennél elbújva a tömegben.
Erre nem is gondoltál?Hogy valakiknek kell lenni a prédának is?
[ Szerkesztve ]
-
Croft-21
őstag
válasz
james001 #2537 üzenetére
Mi bonyolult rajta?
Persze aki nem multizott végig az előző részekkel, annak lehet, hogy az.
Szinte ugyanazok a módik vannak mint eddig: wanted, manhunt, assassinate, deathmatch. Igaz az artifact assault az csak az ACR óta van, a domination meg a 3. rész óta.Kenan: Igen csak konzolon vannak tudtommal, ki kellett fosztani 10 raktárat és összesen 900.000-nek kell lennie. Most tart az egész kb 30 %nál boxon, lehet nem kapunk megint semmit, mert 29.ig kell megcsinálni. Nem túl érdekfeszítő ennyi raktárat kifosztani, még ha el is oszlik...
-
Croft-21
őstag
válasz
james001 #2510 üzenetére
Hát gondoltam tegnap megcsinálom a 10 raktár kifosztást, ha már az előző nem jött össze a Csóka javítás hiánya miatt...legalább ez legyen meg. Csakhogy a térképen nincs 10 db raktár, legalábbis én úgy számoltam, hogy max olyan 6-7 raktár van összesen. Úgyhogy tegnap csak 7et tudtam kifosztani. Ma visszanézek, hátha megteltek újra és megtudom csinálni ezt a nagy kihívást...
Tegnap azt vettem észre, hogy ha nem a dokknál parkolsz le a hajóval, akkor nem adja be a "keresd meg a kulcs hordozóját" feladatot. Ezt jó ha tudjátok. -
Croft-21
őstag
válasz
Ra's al Ghul #2497 üzenetére
Jó tudni! Akkor azért nem adta be, hiába foglaltam el 20 hajót, nem javítattam a csókát, csak csökkentettem a körözési szintet... nálam még mindig nulla volt a mutató kedden, csak azt nem értem, hogy miért pont karácsonykor adták be azt a cuccot, amikor hazamentem a szüleimhez karácsonyozni...
És ma jár le ha minden igaz...
-
Croft-21
őstag
válasz
Ra's al Ghul #2447 üzenetére
Tényleg van közösségi kihívás konzolon, csak éppen annyira szar, hogy nem működik. Fejenként 15 hajót kéne elfoglalni, de már a 20.nál járok, mégis nullát ír a számláló!!! :/
-
Croft-21
őstag
válasz
Creative997 #2250 üzenetére
Amúgy tudtátok, hogy a kötélfullánkot is lehet használni harc közben?
-
Croft-21
őstag
válasz
seederking #2245 üzenetére
Én azt a lövészeken szoktam használni, akik fent állnak a tetőn. Lelövi a társát.
Mellesleg figyelemelterelésre is jó.
JamesHun: Kalózok kiszabadításakor az altató nyilat használom a lövészeken.[ Szerkesztve ]
-
Croft-21
őstag
Boxon elérhető tegnap óta a Freedom Cry, de 3000 Ft. :/ Azt hiszem egyelőre hagyom, majd az ünnepek után megveszem, vagy youtubeon megnézem.
-
Croft-21
őstag
válasz
Ra's al Ghul #2158 üzenetére
Valahol azt olvastam, vagy lehet másik fórumon írták... hogy lesznek még közösségi kihívások, az Ubi azt ígérte. De addig meg nem tehetünk mást, mint naponta figyelni a játékban, hogy mikor bukkannak fel.
-
-
Croft-21
őstag
válasz
glspeter1 #2140 üzenetére
Van egy olyan menüpont, hogy Database. Azon belül Lost memories. Az egy mini játék. Vannak feladatok és a térkép alapján meg az évszámok alapján meg kell találnod a várost, ahol az esemény történt. A helyes válaszokért 25 XP jár. Ha eléred a 3as szintet, akkor kapod meg ezeket a vitorlákat, plusz egy új matrózdalt.
-
Croft-21
őstag
válasz
glspeter1 #2138 üzenetére
Írtam a képek alatt: AC4 Initiates
-
Croft-21
őstag
Nem néznek ki rosszul, mi?
Fekete koponyák
Vér vitorláiAC4 Initiates
-
Croft-21
őstag
válasz
b.daniel #2124 üzenetére
Én nem vettem meg a season passt. Mivel én boxon játszok, nekem eleve az is pénzbe kerül, hogy multizhassak. Az évente 10 ezer ft, a season pass meg 6000. Maga az alapjáték 12 volt... Szóval kicsit sokra jönne ki a vége
Sajnos lejárt a goldom novemberben, igy a 3 új karakterrel már nem tudtam játszani :/ De a a Freedom cry az független a multitól, azt megfogom venni.
-
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23 #2121 üzenetére
Az utóbbi. Akinek nincs seasson pass, annak fizetős.
-
Croft-21
őstag
Egyébként az Initiatest is érdemes csinálni, tegnap kaptam egy promóciós kódot, amivel feloldottam a Vér vitorláit meg a fekete koponyás vitorlát, meg az Amszterdami matrózdalt. Plusz két dolgot a multiban is (Connor outfit), meg egy címet.
-
Croft-21
őstag
válasz
b.daniel #2101 üzenetére
Szerk: Na grat
Én azt úgy csináltam meg, hogy egyszerre csak az egyikkel foglalkoztam, a fekete vitorlással. Az volt a taktika, hogy mikor elkezdtek rám tüzelni, akkor megkapaszkodtam a kormányban, igy kevésbé sebződött a hajóm. Aztán mikor épp nem tüzeltek, akkor az oldalsó ágyúkkal, meg nehéz lövedékkel soroztam meg a fekete vitorlást. Ezeknek a hajóknak a hátsó felük a gyenge pontjuk. Mozsártól alig sebződnek.
A lényeg, hogy csak az egyikkel foglalkozz és próbáld elkerülni a lövéseket kapaszkodással.
[ Szerkesztve ]
-
Croft-21
őstag
válasz
mikrosuttii #2084 üzenetére
Helyben ugrást próbáld meg, azzal el kell érnie.
-
Croft-21
őstag
El kell küldened a hajóidat ezekre a küldetésekre.
A hajód kabinjában van a Kenway Flotta, ha oda belépsz, el tudod küldeni a hajóidat különböző küldetésekre, amikért pénzt szerezhetsz.
Itt a link Az utolsó három szerezhető meg a flottában. (fleet) -
Croft-21
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Croft-21
őstag
válasz
mikrosuttii #2021 üzenetére
Haladj tovább a sztoriban, és térj vissza ide később. Hátha akkor beadja. Sztem nekem is úgy volt, már megvan mind.
-
Croft-21
őstag
Sikerült lezúznom a harmadik legendás hajót, hát jó párszor nekifutottam
Egyfolytában nekem jött, háromszor a hajónak csapódik és vége, pedig fullos a hajóm. A farát kellett lőni, attól sebzett igazán, mozsártól alig.
De sztem az utolsó az még keményebb lesz, ahogy elnéztem távcsővel a jobb felső sarokban lévőt, két hadihajó is védi. Nem véletlenül az a neve, hogy Brothers in Arms -
Croft-21
őstag
válasz
Creative997 #1998 üzenetére
Yucatán félsziget? Tulumban van az az ajtó
Amúgy a többiért nem jár semmi. Az üvegpalackokban ha jól vettem ki az írásokból, akkor a Jövendőmondó jegyzeteit olvashatjuk. (Azon jót nevettem, hogy sörösüvegekben) -
Croft-21
őstag
válasz
Ra's al Ghul #1991 üzenetére
Igen megvan, de még az elején adta be, szintén közösségi kihívásért jár. Egyszer csak kiírta, hogy elérhetővé vált a hajó kabinban. Amugy nem nagy szám, kb olyan mint az alap ruha. ...De azért lehetne valami lista, hogy mi számit közösségi kihívásnak, mert ez igy gáz, hogy csak annyi van az adott ruha/pisztoly mellé irva, hogy: közösségi kihívásért jár. :/
Más: végre megszereztem a 22. kincsestérképet is, a flottában a Nagy Hírnév II. küldetésért járt.[ Szerkesztve ]
-
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23 #1981 üzenetére
Na megnéztem a koordinátákat, de azok közül csak egy jött be, igy a maradék kettőt megvettem a boltban. Ezzel a bálnavadász ruhával immáron az összes ruha megvan. Köszi
Márcsak egy kard, meg egy pisztoly maradt hátra, amik közösségi kihívásért járnak, csak azt nem tudom melyikért...
-
Croft-21
őstag
válasz
Creative997 #1983 üzenetére
Az a lényeg a kincskeresésnél, hogy a térképen zoom nélkül kell nézni a koordinátát. Illetve a koordináta, ahogy már más is megirta, csak a sziget helyét jelöli, nem a kincs helyét. Neked kell megkeresni a szigeten a kincset a rajz alapján.
-
Croft-21
őstag
válasz
seederking #1984 üzenetére
Naponta indítok hajókat a flottában küldetésekre, kb 10 hajó mindig úton van. Azok naponta hoznak a konyhára kb 10-12 ezret. Van olyan küldetés, amiért akár 3000-5200 reált lehet kapni, de azok 24-36 órás küldetések. De mivel felgyorsithatjuk barátaink hajóját, jóval rövidebb is lehet ez az idő. Meg persze a kalózkodásból van még a pénz. Pl királyi konvojok, hadihajók kifosztásából. Mellesleg az összes ládát megtaláltam, a másodlagos helyszíneken is, eltartott 3-4 óráig, mire azokat összejártam.
-
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23 #1981 üzenetére
Köszi majd megnézem, most melózom. Tegnap este egyfolytában csak tengerészeti konvojba botlottam, fehér bálnába nem. Hát igen, igy hogy jelenleg 280 ezer reálom van, nem okozna gondot.
-
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23 #1977 üzenetére
Persze, 98% a szinkronizáció. Márcsak két legendás hajó maradt, meg 1 kincsestérkép, amit elvileg ma megkapok a Flottából, utána olvastam a neten... Illetve a bálna vadász ruhához kéne 3 db fehér bálna, de ha nem lesz meg, max megveszem a boltban 60 ezerért. 20 ezer/darab
[ Szerkesztve ]
-
Croft-21
őstag
válasz
Ra's al Ghul #1968 üzenetére
Képzeld, nekem tegnap este beadott egy királyi konvojt! Gyorsan megkerestem a térképen...és megkaptam végre az Aquila orrdíszét
Ezek szerint pont ez volt a harmadik konvoj.
Viszont a menüben azt is irja ott jobb oldalt, hogy "xy fehér bárnát talált", keresd az ikonját a térképen. De nincs sehol! Érdekes :S -
Croft-21
őstag
válasz
Ra's al Ghul #1933 üzenetére
Amúgy tényleg a konzolos megjelenéskor voltak ezek a közösségi kihívások. Emlékszem még meg is néztem a térképen, hogy fennmaradó idő: 9 óra 58 perc. Gondoltam akkor majd később megkeresem, mivel vittem a főszálat... Most meg márcsak az ikonja van ott a térképen. :/
-
Croft-21
őstag
válasz
Ra's al Ghul #1925 üzenetére
Tudom, én is azokra hajtok, de tudtommal a 3 királyi konvoj kifosztásáért nem acsi jár, hanem az egyik orrdísz a JackDaw-ra.
-
Croft-21
őstag
válasz
Ra's al Ghul #1889 üzenetére
Nálam is ez van, hogy a térkép jelzi, odahajózok, de nincs ott semmi. Sztem azért, mert az online közösségi kihívás volt, ami csak ideiglenesen volt elérhető. Emlékszem írta is, hogy hátralévő idő 10 óra. Úgyhogy sztem ez már bukta.
-
Croft-21
őstag
válasz
seederking #1886 üzenetére
Sztem az a két láda az lent van egy barlang üregben.
Nekem úgy rémlik.
-
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23 #1680 üzenetére
Egyébként általában az van, hogy először beadja az alap feladatot, hogy kövesd a hajót, vagy xy-t, majd miután ezt megcsináltad, utána jelenik meg jobb oldalon alul, hogy mi kell a 100%hoz. Amúgy meg nem nagy dolog küldetés közben kilépni a menübe, hogy megnézd a kitételt
-
Croft-21
őstag
-
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23 #1673 üzenetére
Ha érdekel a 100%, akkor úgyis megtudod csinálni utólag a DNAban
Nekem a sztori az 97%on áll, ezen kivül kész az összes tengeri megbízás, assassin küldetés. Kingstonban meg Havannán majdnem egy órát csak a gyüjtögetéssel töltöttem, a többi szerencsére kész volt. Ami még hátra van, azok az apró szigeteken elszórt ládák, titkok, illetve egy elásott ládát nem találok.
-
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23 #1664 üzenetére
Az a módszer senkinek nem jutott eszébe, hogy pl mikor üldözőbe vesz egy fregatt, akkpr megfordítod a kamerát és menet közben lövöd ki a robbanó hordókat?
Nekem így lett meg. Igaz akkor márcsak fél élete volt..
[ Szerkesztve ]
-
Croft-21
őstag
válasz
Ra's al Ghul #1657 üzenetére
Nekem csak azután mutatta, miután kikerestem a netről a pontos koordinátát és elmentem a szigetre és összeszedtem mindent. Utána már megjelent a térképen az SI ikon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest