Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dilikutya #4161 üzenetére
Felraktam egy régebbi drivert, de igazán kár volt. A víz alatt ki se próbáltam, de az egyik erőd kifosztásánál fixen ugyanazon a ponton a Windows-t is megöli a játék.
Ennyit nem ér az egész, a víz alatti küldetések kuka. Néhányat kínlódva meg lehet csinálni, de zömében teljesen használhatatlan. Érdekes, hogy más baja nem volt a játéknak. Sose voltak ilyen technikai gondjaim se ezzel, se másik kártyával, se más driverrel, se másik játékkal. Hajlok rá, hogy a játék fos, ahogy azt írják is itt-ott. -
Creative997
őstag
válasz
Dilikutya #4155 üzenetére
Igen, a legendasakhoz kell a tuning a csokara. Mindegyiknek más erőssége van, azokra kell fókuszálni. Bár a 4-bol 3 nem olyan nehéz, viszont az egyik (már nem emlékszem melyik sarokban tanyázik) az iszonyú nehéz, mert baromi gyors.
De ezeket csak a végén próbáld, mikor már a legtöbb statod maxos (pancelzat, fegyverek). És a körforgás itt be is zárul, hiszen ehhez rengeteg nyersanyag kell, ami bizonyos hajóból jön a tengeren. Na én ezért csataztam sokat, így gyorsan meglett és még élveztem is.
Klassz lenne több hajót vinni, de igazából ezt a későbbi részekben sem vezetik be. Hát nem egy tolvajtempo. -
Creative997
őstag
válasz
Dilikutya #4153 üzenetére
Igen, sajnos az egész AC világra jellemző az ismétlődes, úgyhogy jól teszed, hogy a storyt tolod előbb (bár szerintem elég gyenge az elodeihez képest), aztán ami érdekel. Én próbáltam úgy beleelni magam, mintha én sétálnek a homokos tengerparton, én énekelek együtt a matrozokkal (és tényleg) vagy kocsmazom, jároma dzsungelt. És csak oda mentem vissza, ami tetszett. Pl. a tenger alatti barlangok vagy csak szimplán órákat hajokazok és csatazom. Vagy járom Havanna utcáit.
Persze ezt csak a 2. vegigjatszasnal, mert maximalistakent mindent is meg kell keresnem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest