Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Egyébként a topichoz: Ezidáig nem volt semmi probléma az AsRock lapommal, már egészen hozzászoktam...
-
gabe_
őstag
Hála ABnormal kollegának, megvan az asrflash.exe fájl is, amivel tudom majd frissíteni a biost. Hátha úgy jobb lesz valamelyst...
Bővebben: link
Néha csinál olyat a gép, hogy ha már régóta van bekapcsolva és elkezdek rajta csinálni valamit (zenét hallgatnák, vagy csak neteznék), egyszerűen beszaggat! Már az egér húzgálásakor is akadozik, de a zenelejátszás is. A vinyó nem kerreg, a proc terhelés normális (15-30% között ingadozik), a memóriahasználat sem magas. aztán egy újraindítás, és minden oké. A hőmérsékletek is normálisnak látsznak. Ez valyon miért lehet...
(Most vagy az oprendszer szopat, vagy valami hardverdolog lehet?) -
gabe_
őstag
Huvazz!!
De láma vagyok, ilyeneket írok!
Beszélni fogok a pszichológusommal, és azt mondta, hogy csak rémeket látok...
Láttam az 1.20-as biost, nemtom frissítsem-e. Az enyémen most 1.10-es van, ha jól látom... -
gabe_
őstag
Hát tömören összefoglalva... igen...
-
gabe_
őstag
Sokan fikázzák az Asrock alaplapokat. Másoktól meg jókat hallok róluk...
Itt meg lehetne osztani a lappal kapcsolatos tapasztalatokat, problémákat meg ilyesmi.
A közeljövőben vásároltam egy P4i65PE típusú alaplapot Bővebben: link erről írnám le a tapasztalataimat:
- A szereléssel nem volt semmi problémám, minden simán ment, elsőre elindult a cucc.
- Aztán a csodás biosban furcsán éreztem magam, de azért megszokható az elrendezés, úgy látszik, hogy minden megvan...
- Rendszertelepítés sima ügy, kellemes meglepetés, hogy elsőre a régi lapomhoz képest (Abit IS7-E), nem éreztem lassabbnak.
- Aztán az Everest progival megnéztem a memóriateszteket, (512/400 Hynix) és eléggé hátul végeztem...
- Egy picit sz@rul esett, hogy hiába kerestem a cd-n, nem találtam semmi egyebet, csak a drivereket, és manuálokat.
- A P4 3ghz/1mb/800fsb Prescott magos procim viszont csak 32-35 celsius fokon megy, amit telepítés közben/után kísértem figyelemmel. Nagyon jó!(Persze itt gondolom közrejátszhatott a rendesen kitisztított hűtő, meg a frissen szilikonpasztázott procogó...)
Szal a rendszer egyenlőre stabil, még további tesztelgetés alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest