Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem tökéletes, annyi szent.
-
HaaS
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát a főellenséget tényleg íjjal tán a legkönnyebb leszedni. Az ásót passzolom, rémlik valami régről, de csak utána tudnék keresni én is.
Ami a varázslást illeti, tényleg gyakorolni kell... majd ráérzel az ütemre, meglepően gyorsan lehet rajzolgatni a rúnákat! Hosszadalmas elmondani, de a "farkincákat" tényleg csak irányváltás egérfelengedésként kell értelmezni. Próbálkozni kell... The Voidban is voltak gondok az elején.
Meg persze használni a három gyorsvarázs slotot, de ezt biztosan tudod:
! -
GypsFulvus2
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát az Obliban meg a Morroban van egy konkrét ritmus; a "köztéri" ládák tartalma u. akkor változik meg, mint amikor a növények újra termővé válnak, meg az útonállók és vadállatok respawnolnak. Más játékokban nem tudom mi a helyzet, de tény hogy sokkal jobban van megoldva itt. Egy hulla, akit kinyírtál ne tűnjön már el x. idő múlva, maximum rohadjon.

-
GypsFulvus2
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
A városban találtam egy elhagyott házat, oda költöztem be ideiglenesen. Valahol a térkép bal alsó sarkában volt, ha jól emlékszem. Aztán a sztori majd megoldja. Nekem nem tűnt el soha semmi. Az idézett játékokban is azért tűnik el, mert a található szirszarok meg vicikvackok bizonyos időközönként respawnolnak. Itt ilyen nincs.
-
HaaS
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az elején lyukolás, igen.
Van egy viszonylag jó kis átjáró három(-négy?) hordóval lent egy barlang átvezető szakaszon (asszem kettes és hármas szint között), kicsit északabbra pedig jó kis tábortűzzel.. amolyan keskeny alagútrendszer csontvázakkal a földön, pókos. Megismered, tuti. Nekem jól jött.
Később lesz saját lakás
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- Anime filmek és sorozatok
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
!